Η Drobo ανακοίνωσε το νέο 5C με USB Type C

Εκατομμύρια φορητές συσκευές αναμένεται να χρησιμοποιούν ως στάνταρ του χρόνου USB Type C υποδοχή. Εξαιτίας αυτού, ακόμα και κατασκευαστές ογκωδέστερων συσκευών που προορίζονται να βρίσκονται σταθερές μέσα στο σπίτι, υιοθετούν το βύσμα αυτό. 
Τελευταίο παράδειγμα η Drobo η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα αποθήκευσης για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, αλλά και τελικούς καταναλωτές. Η εταιρία ανακοίνωσε αυτές τις μέρες το νέο της Drobo 5C με πέντε θέσεις για αποθηκευτικά μέσα και κόστος $349. Το Drobo 5C χρησιμοποιεί την τεχνολογία BeyondRAID της εταιρίας, η οποία υπόσχεται ότι τα δεδομένα που θα είναι αποθηκευμένα σε αυτό, εφόσον χρησιμοποιούνται περισσότεροι του ενός δίσκου, θα είναι απολύτως ασφαλή ακόμα και αν τύχει ο ένας από τους δίσκους να χαλάσει. Το Drobo 5C διαθέτει πέντε θέσεις για αποθηκευτικά μέσα SATA II ή ΙΙΙ, των 3,5 και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που κατά μέσο όρο φτάνουν τα 250MB/sec.
Η ύπαρξη του USB Type C επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με τα νέα φορητά PCs και Macs, διατηρώντας την συμβατότητα με τα USB 3.0 και USB 2.0. Η τεχνολογία BeyondRAID, εκτός από μεγάλη ασφάλεια για τα δεδομένα, προσφέρει και μεγάλη ευκολία και απλότητα στον τελικό χρήστη, με το Drobo 5C να αναλαμβάνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και τη διαχείριση. Έτσι ο χρήστης αποφεύγει να έρθει σε επαφή με δυσνόητους όρους και ρυθμίσεις που μπορεί να είναι απαραίτητοι για το στήσιμο ενός αξιόπιστου και λειτουργικού RAID. Η Drobo χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το setup είναι διαδικασία των 10 λεπτών, ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη, ενώ το σύστημα ειδοποίησης με τα leds στην πρόσοψη θα ενημερώνει με απλό και κατανοητό τρόπο τον κάτοχο του Drobo 5C για τις ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνει, εφόσον απαιτούνται.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.