ειδήσεις

Διαθέσιμη η νέα έκδοση Windows Server 2016

Ο Windows Server 2016, το νέο cloud-ready server λειτουργικό σύστημα της Microsoft, είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τις αρχές Οκτωβρίου, ενθαρρύνοντας τις σύγχρονες επιχειρήσεις να κάνουν το πρώτο βήμα προς τη μετάβαση τους στο cloud. Εμπνευσμένος από το Microsoft Azure, ο νέος Windows Server προσφέρει στις επιχειρήσεις δυνατότητες οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικό προνόμιο των cloud υποδομών, με χαρακτηριστικά όπως η αυξημένη ασφάλεια, η αποδοτικότητα και η ευελιξία. Μέσα από την πλατφόρμα αυτή, η Microsoft είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί και προσφέρει την επιλογή του υβριδικού cloud. Οι επιχειρήσεις που θα υιοθετήσουν την πλατφόρμα θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις εξής νέες και βελτιωμένες δυνατότητες, είτε επιλέξουν on-premises είτε cloud ανάπτυξη:
 • Ενσωματωμένη ασφάλεια: Οι εφαρμογές και το σύνολο των εργασιών των επιχειρήσεων προφυλάσσονται από νέα και μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, το οποία αποτρέπουν επιθέσεις και συμβάλλουν στην ανίχνευση ύποπτων δραστηριοτήτων, τα οποία εκτείνονται μέχρι και στο επίπεδο των virtual μηχανών.
• Cloud-Ready πλατφόρμα εφαρμογών: Ο νέος server διευκολύνει και βελτιστοποιεί την έξυπνη διαχείριση εφαρμογών, είτε αυτές βρίσκονται on-premises είτε στο cloud, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών όπως το Nano Server Deployment Option και τα Windows Containers. Επιπλέον, οι νέες διαδικασίες αυτοματοποίησης στοχεύουν στη μείωση του κόστους με δυνατότητα κλιμάκωσης.
 • Software-Defined Datacenter Υποδομή: Οι επιχειρήσεις εκείνες από τις οποίες απαιτείται η αδιάκοπη χρήση ενός on-premises datacenter, μπορούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα cloud του Windows Server, χρησιμοποιώντας νέες δυνατότητες software-defined compute, storage και network virtualization, εμπνευσμένες από τον Microsoft Azure.

About Freegr network

Από το Blogger.