ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ INTEL-AMD ΛΟΓΩ ΤΩΝ RYZEN

Μπορεί πολλοί να περιμένουν τους Ryzen για να στήσουν ένα καλό AMD σύστημα ή για να τονωθεί γενικότερα ο ανταγωνισμός, πολλοί όμως περιμένουν τους Ryzen με την ελπίδα να πιεστεί η Intel και να ρίξει τις δικές της τιμές, ώστε να στήσουν ένα καλό Intel σύστημα. 
Σύμφωνα με το wccftech η απάντηση της Intel φαίνεται να είναι άμεση, με μειώσεις τιμών όχι μόνο σε μοντέλα που έρχονται αντιμέτωπα με τους νέους Ryzen, αλλά και σε οικονομικότερα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων μοντέλων Core i3, αλλά και Pentium. 
Οι μειώσεις δεν φαίνεται να είναι επίσημες, τουλάχιστον όχι ακόμα, με το wccftech να μιλάει για συγκεκριμένη λίστα καταστημάτων που προχώρησαν σε μειώσεις τιμών, δίνοντας ως παράδειγμα το γνωστό Αμερικάνικο online κατάστημα Microcenter. 
Οι μειώσεις τιμών στο εν λόγω κατάστημα κυμαίνονται από $20 στα μικρά μοντέλα, όπως ο Intel Pentium G4400, έως τα $300 για το κορυφαίο μοντέλο Core i7 6950X. Επιπλέον οι μειώσεις περιλαμβάνουν τόσο μοντέλα παλαιότερων σειρών, όσο και μοντέλα της σειράς Kaby Lake. Έτσι για παράδειγμα μείωση τιμής έχει υποστεί τόσο ο Core i7 6700K, κατά $140, όσο και ο τελευταίος Core i7 7700K κατά $80.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.