apple

Arm-based MacBook Pro της Apple με το πανίσχυρο M1 chip


 
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο MacBook Pro laptop το οποίο θα τρέχει πάνω στον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή της εταιρείας, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής για τους υπολογιστές Mac. Το νέο MacBook Pro των 13 ιντσών ξεκινά από τα 1299 δολάρια, διαθέτει τον ολοκαίνουργιο M1 επεξεργαστή της Apple, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία έχει τον πιο γρήγορο CPU, τα πιο γρήγορα γραφικά, ενώ η κατανάλωση της ενέργειας είναι σημαντικά μειωμένη.

Η διάρκεια της μπαταρία είναι σημαντικά βελτιωμένη, με ως 17 ώρες browing και 20 ώρες video playback. Αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός είναι η αλήθεια, όχι μόνο για τα chips της Apple αλλά για τα ARM based laptops γενικότερα. Κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργήσει ένα Arm based laptop με το επίπεδο των επιδόσεων που η Apple υπόσχεται. Και μην ξεχνάς, ότι τα νέα Apple Macbook Pro δεν θα τρέχουν απλά τις κλασσικές επαγγελματικές εφαρμογές που ένας επαγγελματίας επιζητεί, όπως το Photoshop και το lightroom. Προσφέρει επίσης συμβατότητα με την εξαιρετικά μεγάλη βιβλιοθήκη iOS και iPad apps, κάτι που θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές κατά το λανσάρισμα.

Τα νέα MacBook Pros δεν είναι μόνο τα νέα Macs που η Apple ανακοίνωσε, η εταιρεία ανακοίνωσε και ένα 13 ιντσών MacBook Air και ένα νέο Mac mini, τα οποία και τα δυο θα βασίζονται στο M1 chip.

About Freegr network

Από το Blogger.