NVIDIA AI θα εγκαταστήσει η Hyundai σε όλα της τα αυτοκίνητα

 


Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι κάθε μοντέλο Hyundai, Kia και Genesis θα περιλαμβάνει σύστημα που θα τροφοδοτείται από το NVIDIA DRIVE, με την παραγωγή τους να ξεκινά το 2022. Πληροφοριακά, η εταιρία συνεργάζεται με τη NVIDIA από το 2015, αναπτύσσοντας ένα υπερσύγχρονο σύστημα που τέθηκε σε κυκλοφορία στα μοντέλα Genesis GV80 και G80 το 2019. Οι εταιρείες συνεργάζονται επίσης για το προηγμένο ψηφιακό cockpit του μέλλοντος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021.

 

hyundai-nvidia-drive-02-1610.thumb.jpg.4e47a5a816e2c193b224ce5eb891ffc4.jpg

 

Το AI έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για μια τεράστια γκάμα νέων λειτουργιών στα 'next-gen' οχήματα. Με το NVIDIA DRIVE, αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Hyundai μπορούν να συμπεριλάβουν σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευκολίας στην οδήγηση, κατασκευάζοντας οχήματα που γίνονται πιο έξυπνα με την πάροδο του χρόνου. Παράδειγμα αυτών των δυνατοτήτων είναι η παρακολούθηση του οδηγού, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι τα μάτια του παραμένουν στο δρόμο, ή των επιβατών, ώστε να διασφαλιστεί ότι η έξοδος τους από το όχημα θα γίνει ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Μπορούν επίσης να παρέχουν σαφείς πληροφορίες για το περιβάλλον γύρω από το όχημα ή να προτείνουν ταχύτερες διαδρομές και κοντινά εστιατόρια, εάν ζητηθεί.

 

HYUNDAI_NVIDIA_GROUPS-800x450.png.78bce21d988a74a896ce3aec71532478.png

 

Η πλατφόρμα του λογισμικού παράγει και συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες δεδομένων για την μέγιστη άνεση και ασφάλεια των επιβατών του οχήματος. Το σύστημα μπορεί να επεξεργαστεί παράλληλα εκατομμύρια από αυτά τα δεδομένα και να δώσει λύσεις για κάθε ζήτημα σχεδόν άμεσα. Μπορεί επίσης να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή όχι, προσαρμόζοντας διαφορετικά το 'προφίλ' του σε κάθε άνθρωπο που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. hwboxgr

About Freegr network

Από το Blogger.