freegr

Μηνύματα που εξαφανίζονται σε Messenger και Instagram


Το Messenger και το Instagram διαθέτουν την επιλογή εδώ και καιρό να ακυρώνετε την αποστολή ενός μηνύματος αφού έχει σταλθεί
. Στο Messenger μάλιστα υπάρχει και η επιλογή της μυστικής συζήτησης με μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται αφού διαβαστούν, απαιτεί όμως μερικά βήματα και ορισμό χρόνου για την εξαφάνιση κάθε μηνύματος. Θέλοντας λοιπόν να προσφέρει μία πιο απλή επιλογή για εφήμερα μηνύματα, το Facebook εισάγει το Vanish Mode.

Σχεδιάσαμε το vanish mode με την ασφάλεια και τη δυνατότητα επιλογής στο μυαλό μας, έτσι ώστε εσείς να ελέγχετε την εμπειρία σας με αυτό. Μόνο άνθρωποι που είστε συνδεδεμένοι μαζί τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το vanish mode μαζί σας σε ένα chat. Το vanish mode σας δίνει επίσης την επιλογή να διαλέξετε εσείς αν θέλετε να συμμετάσχετε σε vanish mode με κάποιον. Αν κάποιος πάρει screenshot της συνομιλίας σας όσο χρησιμοποιείτε το vanish mode, θα ειδοποιηθείτε.

Για να το ενεργοποιήσετε, κάνετε απλά swipe up στην κινητή σας συσκευή ενώ βρίσκεστε ήδη σε μία συνομιλία στο Messenger ή το Instagram. Μπορείτε να στείλετε κείμενο, memes, GIFs, αυτοκόλλητα, reactions και άλλα, τα οποία δε θα μείνουν στο ιστορικό του chat σας. Μπορείτε να βγείτε από το vanish mode κάνοντας ξανά swipe up και θα εξαφανιστούν όλες οι εφήμερες αλληλεπιδράσεις σας, οδηγώντας σας ξανά στο προηγούμενο chat.

Το νέο Vanish mode για το Messenger είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε μερικές ακόμα χώρες που δεν αναφέρονται ξεχωριστά. Στο Instagram θα φτάσει σύντομα στις ΗΠΑ. Όσο για τον υπόλοιπο πλανήτη, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για αυτό το χαρακτηριστικό.

About Freegr network

Από το Blogger.