freegr

ΠΑΚΤΩΛΟΣ επιλογών με custom AMD Radeon RX 6800 GPUs

 


Η PowerColor είναι μεταξύ των εταιριών που ετοιμάζουν τις δικές τους υλοποιήσεις για την κατηγορία με την μορφή των Radeon RX 6800 και Radeon RX 6800 XT. Η Red Devil Limited Edition συνεχίζει την παράδοση που φέρνει υψηλά χρονισμένες AMD κάρτες γραφικών στην αγορά, με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις μεγάλες ψύκτρες να καταφέρνουν εντυπωσιακούς χρονισμούς σε gaming σενάρια χρήσης.

Την ίδια στιγμή η ASUS έχει έτοιμες και τις custom υλοποιήσεις με τις ROG Strix και TUF Gaming να ετοιμάζονται για το επικείμενο λανσάρισμα στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία που αφορά τις custom υλοποιήσεις με τα νέα AMD GPU chips, μιας και οι reference της εταιρίας μένει να εμφανιστούν στις 18 Νοεμβρίου. Η υδρόψυκτη Strix LC που έχουμε αναφέρει και παλαιότερα αναμένεται με υψηλότερη τιμή, καθώς συνοδεύεται από ένα κλειστού τύπου κύκλωμα υδρόψυξης Η Sapphire πριν από λίγες ημέρες μας έδειξε τουλάχιστον δύο υλοποιήσεις με την 6800 XT Pulse να είναι η ισχυρότερη από αυτές, ενώ πολλές διαθέτουν ψύκτρες με τριπλούς ανεμιστήρες για την αποτελεσματικότερη ψύξη του Navi 21 πυρήνα.

Το ζήτημα των τιμών στα καταστήματα σε αυτή την γενιά είναι ακόμη άγνωστο, αφού οι υποτιθέμενες επιδόσεις της 6800 XT στοχεύουν ξεκάθαρα την RTX 3080, επομένως περιμένουμε αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική από πλευράς AMD, με μερικές εξαιρέσεις να προκύπτουν από κάποιες reference υλοποιήσεις. Παράλληλα, η AMD υποσχέθηκε αυξημένη διαθεσιμότητα των reference καρτών σε αντίθεση με τα λιγοστά τεμάχια του ανταγωνισμού αρκετά πρόσφατα, όμως όσον αφορά τις custom υλοποιήσεις υπάρχουν αναφορές με ανάμεικτες απόψεις σχετικά με το πόσα διαθέσιμα κομμάτια θα υπάρξουν στο λανσάρισμα της 25η Νοεμβρίου.

About Freegr network

Από το Blogger.