freegr

ΚΙΝΗΤΟ PC ΜΕ 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ!

 


Ο κανόνας είναι ότι δεν έχεις πολλές επιλογές όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σου. Δεν έχεις πρόσβαση σε ένα desktop class OS αν τρέχεις Android για παράδειγμα αλλά από την άλλη δεν έχεις τις εφαρμογές και την απλότητα του Android αν χρησιμοποιείς μια συμβατική έκδοση του Linux.  Το Fxtec θέλει να σου δώσει όμως αυτές τις επιλογές και η αναβαθμισμένη έκδοσή του το Pro 1X σου δίνει την επιλογή να τρέχεις Android, Lineage OS ή Ubuntu Touch.

Η συνεργασία μεταξύ της Fxtec και του XDA Developers υπόσχεται περισσότερη ευελιξία σε σχέση με αυτή που έχεις συνηθίσει από ένα τηλέφωνο. Το Ubuntu σου επιτρέπει να τρέξεις ένα πλήρες Linux desktop περιβάλλον όταν συνδέεις το τηλέφωνο σε ένα monitor, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αποτελεί επίσης το πρώτο τηλέφωνο που έρχεται εξοπλισμένο με το LineageOS.

Διαθέτει ένα slide out πληκτρολόγιο, φέρει τον Snapdragon 835 στο εσωτερικό του, ενώ η 5.99 ιντσών 1080p οθόνη του τύπου AMOLED προστατεύεται με Gorrilla Glass 3. Επίσης περιλαμβάνει 8GB RAM, 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, 3.200 mAh μπαταρία, δυο κάμερες των 12MP και μια των 8MP μπροστά. Στο Indiegogo έχει ανέβει στα 499 δολάρια και θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2021, αν πάει καλά η χρηματοδότησή του.

About Freegr network

Από το Blogger.