athens

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


 Το Κίνημα Αλλαγής, ύστερα από άλλη μία πρωτοβουλία των μελών της Ν.Ε. Μεσσηνίας, κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ερώτηση σχετικά με την προστασία των καταναλωτών από τις χρεώσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνεται ότι: «Καθημερινά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μας “βομβαρδίζουν” με διαφημίσεις και νέα προγράμματα επικοινωνίας, με περισσότερες ή λιγότερες παροχές, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός. Όμως στην πορεία διαπιστώνουμε τα τεχνάσματα των εταιρειών για αύξηση των χρεώσεων από τα αρχικώς προκαθορισμένα, με αποτέλεσμα στο τέλος της μηνιαίας χρέωσης ο λογαριασμός να έχει αυξηθεί κατά πολύ, σε σχέση με τη χρέωση του παγίου.»

Τέλος ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό  εάν προτίθεται να υποχρεώσει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ενημερώνουν τους καταναλωτές όταν εξαντλείται στο 100% κάποια υπηρεσία, αλλά και για τις επιπλέον χρεώσεις που θα τους επιβαρύνουν. Εάν είναι στις προθέσεις του υπουργείου να εξορθολογήσει  τις χρεώσεις που επιβάλλονται στους καταναλωτές, όταν κάνουν χρήση των υπηρεσιών πέραν του παγίου;

About Freegr network

Από το Blogger.