O καθαρισμός και η συντήρηση ενός Windows υπολογιστή είναι μία σημαντική εργασία

 


Ο καθαρισμός και η συντήρηση ενός Windows υπολογιστή είναι μία σημαντική εργασία, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να αποφύγετε να κάνετε αυτά τα πέντε κοινά λάθη, τα οποία μπορούν να βλάψουν ή να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας.

Cleaning Windows pc destroy - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας

Ενώ είναι σημαντικό να καθαρίζετε περιστασιακά τον Windows υπολογιστή σας από τα διάφορα σκουπίδια και να ελευθερώνετε χώρο, είναι πιθανό κάποια στιγμή να γίνετε υπερβολικοί στις ενέργειές σας. Εάν ξεπεράσετε τον βασικό καθαρισμό με τα εργαλεία που είναι ενσωματωμένα στα Windows, διατρέχετε τον κίνδυνο κάτι να χαλάσετε.

Ας δούμε μερικούς κινδύνους που εγκυμονούν αν το τραβήξετε στα άκρα με τον καθαρισμό των Windows και τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις λειτουργίες.

1. Διαγραφή του διαμερίσματος αποκατάστασης

Τις περισσότερες φορές, όταν εγκαθιστάτε τα Windows 10 σε ένα δίσκο, δημιουργεί ένα διαμέρισμα αποκατάστασης. Αυτό σας επιτρέπει να επαναφέρετε ή να ανανεώσετε εύκολα τα Windows στον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό δίσκο εγκατάστασης ή μία USB μονάδα ανάκτησης.

Εάν εγκαταστήσατε μόνοι σας τα Windows, αυτό το διαμέρισμα ανάκτησης είναι συχνά αμελητέο. Ωστόσο, οι κατασκευαστές υπολογιστών συχνά περιλαμβάνουν το δικό τους διαμέρισμα ανάκτησης με την προσαρμοσμένη έκδοση των Windows, η οποία καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο.

Για να ρίξετε μια ματιά στο μέγεθος του διαμερίσματος ανάκτησης, κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη ή πατήστε Win + X, και από μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε την Διαχείριση δίσκων.  Στο παράθυρο της Διαχείρισης δίσκων δείτε τη λίστα δίπλα στο Δίσκο 0, που είναι ο δίσκος στον οποίο έχετε εγκαταστήσει τα Windows. Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία ενότητα με την ένδειξη Διαμέρισμα αποκατάστασης (Recovery Partition) .

recovery partition - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης δίσκων, μπορείτε να διαγράψετε αυτό το διαμέρισμα για να ελευθερώσετε χώρο στη μονάδα δίσκου σας. Αν το κάνετε αυτό, δεν θα μπορείτε να ανανεώσετε εύκολα τα Windows, χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μονάδα ανάκτησης σε ξεχωριστή συσκευή, αλλά εάν την χάσετε, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να κατεβάσετε μία εικόνα των Windows 10 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλογές ανάκτησης, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό. Εάν έχετε ξεχωριστά μέσα ανάκτησης, τότε η διαγραφή του διαμερίσματος ανάκτησης είναι εντάξει. Διαφορετικά θα πρέπει να το αφήσετε ήσυχο, καθώς είναι σωτήριο όταν θα το χρειαστείτε.

 

2. Βλάβη στο μητρώο σας

Το Μητρώο είναι μια βάση δεδομένων όπου τα Windows διατηρούν όλα τα είδη ρυθμίσεων, τόσο για το λειτουργικό σύστημα όσο και για εφαρμογές τρίτων. Συνήθως, δεν χρειάζεται να μπείτε στο Μητρώο μόνοι σας, εκτός εάν θέλετε να εκτελέσετε ένα προηγμένο tweak ή κάτι παρόμοιο.

Υπάρχει επίσης περίπτωση να δείτε στο διαδίκτυο διαφημίσεις για καθαριστές μητρώου. Ισχυρίζονται ότι θα διορθώσουν χιλιάδες “προβλήματα” στο Μητρώο και θα κάνουν τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αχρησιμοποίητες καταχωρήσεις, όπως πληροφορίες που έχουν απομείνει από προγράμματα που δεν είναι πιά εγκατεστημένα.

Windows 10 Registry - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας

Ωστόσο, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ο καθαρισμός του μητρώου δεν επιφέρει αξιοσημείωτες βελτιώσεις. Ακόμη και η διόρθωση χιλιάδων “σφαλμάτων” θα καθαρίσει μόνο μερικά kilobyte στο σύστημά σας και το Μητρώο δεν θα “βουλώσει” πραγματικά με περιττές καταχωρήσεις, σε σημείο που επηρεάζει την απόδοση.

Εάν χρησιμοποιείτε ούτως ή άλλως καθαριστή μητρώου, θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο κακό, παρά καλό, στο σύστημά σας. Το μητρώο είναι ένα περίπλοκο μέρος, οπότε ακόμη και το “καλό” λογισμικό καθαρισμού μητρώου, ενδέχεται να βλάψει και να αφαιρέσει κατά λάθος ένα σημαντικό αρχείο. Εάν συμβεί αυτό, θα μπορούσατε να καταστρέψετε τα Windows, να καταστρέψετε ένα πρόγραμμα ή να προκαλέσετε άλλα μεγάλα προβλήματα.

Τα καθαριστικά μητρώου απλά δεν αξίζουν τον κόπο. Δεν προσφέρουν πλεονεκτήματα και έχουν τη δυνατότητα να διαλύσουν το σύστημά σας. Μείνετε μακριά από αυτά, αν δεν ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε.

Αν επιμένετε, τουλάχιστον πριν αρχίσετε να παίζετε κάντε πρώτα ένα backup του Μητρώου. Ίσως σας σώσει την ζωή.

 

3. Διαγραφή συστήματος ή άλλων σημαντικών αρχείων

Τα Windows έχουν πολλά σημαντικά αρχεία διάσπαρτα γύρω από το σύστημα αρχείων. Αυτά περιλαμβάνουν κρίσιμα αρχεία συστήματος, ρυθμίσεις προγράμματος και τροποποιήσεις που έχετε κάνει. Τα Windows θα σας εμποδίσουν να διαγράψετε ορισμένα από αυτά τα αρχεία, αλλά αν πάρετε πολύ ένθερμα τον καθαρισμό, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να διαγράψετε κάτι σημαντικό.

Θα πρέπει να αποφύγετε τη διαγραφή αρχείων σε σημαντικούς καταλόγους του συστήματος, όπως ο C:\Windows . Το λειτουργικό σύστημα αποκρύπτει πολλούς φακέλους, από προεπιλογή, επομένως είναι ακόμη πιο σημαντικό να ελέγξετε ξανά εάν έχετε επιλέξει να εμφανίζονται κρυφά αρχεία.

Windows Update - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σαςΑλλά δεν είναι μόνο αρχεία συστήματος που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Ορισμένα παιχνίδια αποθηκεύουν δεδομένα στο φάκελο “Έγγραφα”, για παράδειγμα. Η τυφλή διαγραφή όλων των εγγράφων σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε κατά λάθος την πρόοδο του παιχνιδιού.

Εξοικειωθείτε με τους φακέλους των Windows που δεν πρέπει ποτέ να αγγίξετε και να μείνετε μακριά από αυτούς, εκτός και αν έχετε έναν συγκεκριμένο λόγο να το κάνετε. Μείνετε μακρυά από τους φακέλους Windows (ιδιαίτερα από τον υποφάκελο System32), Pr;ogram Files, Program Files (x86), System Volume Information, AppData\Local και από το αρχείο pagefile.sys,

 

4. Εκκαθάριση προγράμματος οδήγησης

Τα προγράμματα οδήγησης υπολογιστών είναι σημαντικά, καθώς επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία όλου του υλικού που συνδέετε στον υπολογιστή σας. Παρόλο που είναι σημαντικό να ενημερώνετε τα βασικά προγράμματα οδήγησης όπως το chipset και τα προγράμματα οδήγησης γραφικών σας, τις περισσότερες φορές, θα πρέπει να ακολουθείτε τον κανόνα “εάν δεν είναι σπασμένο, μην το διορθώσετε”.

drivers - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας

Επειδή η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης μπορεί να είναι πιο κουραστικό από την ενημέρωση ενός κανονικού λογισμικού, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να εγκαταστήσετε ένα βοηθητικό πρόγραμμα ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης. Δυστυχώς, αυτά προσφέρουν συνήθως περισσότερα προβλήματα, από ό, τι αξίζουν. Τα βοηθητικά προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης είναι γνωστά για τις δέσμες διαφημίσεων, την εγκατάσταση λανθασμένων προγραμμάτων οδήγησης ή την απόκτηση προγραμμάτων οδήγησης από παράνομες πηγές.

Ακόμη και τα νόμιμα βοηθητικά προγράμματα οδήγησης μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Υπάρχουν διαδικτυακές αναφορές για το βοηθητικό πρόγραμμα Cleanup Utility της AMD για την αφαίρεση προγραμμάτων οδήγησης USB για ποντίκια και πληκτρολόγια, που προκαλούν μαύρες οθόνες ή άλλα απογοητευτικά προβλήματα.

Τα εργαλεία καθαρισμού προγραμμάτων οδήγησης όπως το Display Driver Uninstaller μπορεί να είναι χρήσιμα σε δραστικές περιπτώσεις, όπου δεν έχετε άλλη επιλογή να απαλλαγείτε από ένα προβληματικό πρόγραμμα οδήγησης. Αλλά θα πρέπει εν γένη να τα αποφύγετε.

 

5. Απόλυτο σβήσιμο του σκληρού δίσκου

Η απόλυτη μορφή ενός υπερβολικού καθαρισμού έρχεται με τη μορφή του πλήρη και μη αναστρέψιμου σβησίματος του δίσκου σας. Όταν επαναφέρετε τα Windows 10, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα προσωπικά σας αρχεία ανέπαφα ή να σβήσετε τα πάντα για να ξεκινήσετε από την αρχή.

format or erase a hard drive - 5 λάθη συντήρησης των Windows που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας

Φυσικά, εάν απλώς επαναφέρετε για να ανανεώσετε τα Windows, πιθανότατα δεν θέλετε να διαγράψετε τα πάντα. Αλλά αν πουλάτε τον υπολογιστή σας, τότε η διαγραφή όλων των αρχείων εμποδίζει τον νέο κάτοχο να ανακτήσει τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το DBAN (Darik’s Boot and Nuke) για να εξαλείψετε τα πάντα από την μονάδα δίσκου. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά σας δίνει ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ίχνη δεδομένων σε μία μονάδα δίσκου.

Απλά προσέξτε αν το κάνετε αυτό. Η χρήση ενός εργαλείου όπως το DBAN, θα σβήσει τα πάντα στον υπολογιστή σας ανεπανόρθωτα, οπότε μην το χρησιμοποιείτε, εκτός εάν έχετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας και είστε σίγουροι ότι θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα.

 

Να είστε προσεκτικοί με τον καθαρισμό των Windows

Όπως έχουμε δει και από προηγούμενα άρθρα μας, δεν είναι εύκολο να κάνετε καθαρισμό των Windows, πέρα από τις γνώσεις σας για τους υπολογιστές. Τα βασικά εργαλεία καθαρισμού των Windows είναι καλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά με αυτά είτε με εργαλεία τρίτων, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε.

Μην κάνετε κάτι αν δεν είστε σίγουροι τι πάτε να κάνετε. Μην ακολουθείτε τυφλά τις οδηγίες κάποιου αν δεν το έχετε πρώτα ψάξει καλύτερα στο διαδίκτυο. Και πάντα να ρωτάτε. Ρωτώντας πάει κανείς στην πόλη. iGuru.gr

, , ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gamin gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty lapt laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts

Main Tags

About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's.

JSON Variables