freegr

Το επόμενο μεγάλο update των Windows 10


 Το επόμενο μεγάλο update των Windows 10, το οποίο θα έχει την κωδική ονομασία Windows 10 21H2 αναμένεται να φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Τα νέα στοιχεία θα επηρεάζουν τον File Explorer, το μενού έναρξης, την Taskbar και το σύστημα ειδοποιήσεων των Windows 10.

Αναλυτικότερα, το πακέτο αναβάθμισης των Windows 10, το οποίο εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στο Windows Update εντός του έτους, θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές σε πολλούς τομείς. Στο μενού της έναρξης θα υπάρχει στο Settings – Accounts – Sign in options – Restart apps, θα μπορεί κανείς να κάνει επανεκκίνηση στις εφαρμογές του.

Ένα άλλο στοιχείο που θα προστεθεί είναι το News and Interests το οποίο θα φέρνει ειδήσεις και πληροφορίες ανάλογα με την τοποθεσία και τα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Θα υπάρχει, φυσικά, η επιλογή της διαχείρισης των πηγών ενημέρωσης!

Μία άλλη ρύθμιση που θα έρθει είναι η αλλαγή της φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με τον φωτισμό στο δωμάτιο. Αλλαγές αναμένονται στον File Explorer των Windows 10, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολος ο χειρισμός σε μία οθόνη αφής, ενώ δυνατότητα ρύθμισης της εικόνας θα υπάρχει για τις κάμερες, για καλύτερες τηλεδιασκέψεις.

Βελτιωμένο θα είναι το animation και όλα τα εφέ κίνησης των παραθύρων στα αναβαθμισμένα Windows 10. Όσοι ανήκουν ήδη στο Windows Insider Program, μπορούν να δουν στην Developers Edition τις αλλαγές που θα φέρει το νέο πακέτο αναβάθμισης των Windows 10.

About Freegr network

Από το Blogger.