freegr

ΕΙΣΒΟΛΗ Huawei και στην αγορά των monitors!


 Αν και είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Huawei στον τομέα των mobiles, καθώς οι απαγορεύσεις που επέβαλλε η κυβέρνηση των Η.Π.Α σαφώς και την έχουν επηρεάσει σε επίπεδο πωλήσεων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επεκτείνεται και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες πέραν των mobiles. Για αυτό και πρόσφατα, ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας παρουσίασε ακόμη και ένα desktop monitor, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά της Βρετανίας και σε μερικές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες!

Πρόκειται για ένα monitor 23.8 ιντσών για καθημερινή all-around χρήση, το οποίο προσφέρει ανάλυση στα 1080p και IPS display, καλύπτοντας το 72% του φάσματος NTSC. Η πρόταση της Huawei θα προσφέρει δυνατότητες για Tilt και Pivot και όσον αφορά τα διαθέσιμα ports του θα προσφέρει μία HDMI και μία VGA. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια budget-friendly πρόταση στην εν λόγω προϊοντική κατηγορία, καθώς κοστίζει περίπου στα 159 ευρώ (σε κάποιες χώρες δίνεται μαζί με δώρο το Huawei Mate Dock 2).

Κρίνοντας με βάση τα tech specs και την τιμή του είναι εμφανές ότι απευθύνεται σε όλους εκείνους τους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν μια οικονομική πρόταση που να καλύπτει πλήρως τα απλά καθημερινά basic tasks τους. Για να δούμε εάν θα κυκλοφορήσει τελικά και στην χώρα μας…digitalife

About Freegr network

Από το Blogger.