ειδήσεις

21:9 gaming monitors της LG Electronics

Η LG Electronics παρουσίασε κατά τη διάρκεια της IFA 2016 το μεγαλύτερο παγκοσμίως UltraWide monitor 21:9 και το πρώτο 144Hz IPS 21:9 UltraWide gaming monitor. Το 38 ιντσών curved UltraWide monitor (μοντέλο 38UC99) και το 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide gaming monitor (34UC79G) αντιπροσωπεύουν τις σημαντικές προόδους στην καινοτομία των οθονών. Τα δύο monitors διαθέτουν τα κλασικά χαρακτηριστικά των 21:9 UltraWide monitors της LG για τα οποία είναι αναγνωρισμένα, όπως το ευρύ οπτικό πεδίο, τη ζωντανή απόδοση των χρωμάτων, καθώς και την ευκολία στη χρήση.
Προσφέροντας ασυναγώνιστη οθόνη, το μοντέλο 38UC99 είναι ιδανικό για εργασίες που απαιτούν προσοχή στις λεπτομέρειες. Εκτός από τον ευρύχωρο σχεδιασμό, η προηγμένη ανάλυση (3840×1600) του IPS UltraWide QHD+ και η ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτουν το 99% του χρωματικού πεδίου sRGB κάνουν το 38UC99 την ιδανική επιλογή για τον απαιτητικό χρήστη σε απόδοση της εικόνας. Η οθόνη επίσης προσφέρει καθηλωτική εικόνα κρυστάλλινης ποιότητας μαζί με μια σειρά από ενισχυμένα και εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία για τον χρήστη. Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν την 38UC99 την τέλεια οθόνη για επαγγελματίες που ασχολούνται με δημιουργικές εργασίες (visuals κλπ.) καθώς και για επαγγελματίες που επεξεργάζονται δεδομένα και ασχολούνται με multitasking εργασίες.
Ως το πρώτο UltraWide monitor με θύρα USB Type-CTM, το 38UC99 προσφέρει το μέλλον της συνδεσιμότητας, σήμερα. Η προηγμένη θύρα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο και δεδομένα, καθώς και τη ταυτόχρονη φόρτιση μίας συσκευής, όπως ενός smartphone ή ενός φορητού υπολογιστή, όλα με ένα κωδικό. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για την άμεση εμφάνιση προσαρμοσμένων επιλογών καθώς και την αποθήκευση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων των χρωμάτων με το εύκολο στη χρήση λογισμικό Onscreen Control και My Display Preset.

About Freegr network

Από το Blogger.