Καινοτόμο και ακριβό το Essential Phone του Andry Rubin

Το Essential Phone έχει δημιουργηθεί από τον άνθρωπο που έφτιαξε το Android και σήμερα είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο κοινό. Πρόκειται για μια πολύ τολμηρή και φιλόδοξη κίνηση από τον Andy Rubin, που έχει εκπληκτική οθόνη και υπόσχεται modular σχεδιασμό. Ας πάμε στα βασικά όμως, το Essential Phone θα έρθει στα $699, τιμή αρκετά υψηλή για συσκευή που κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά. Άξίζει αυτά τα χρήματα;
 Πάμε να δούμε τι έχει να προσφέρει ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Αρχικά έχουμε edge-to-edge οθόνη, που θυμίζει πολύ το Xiaomi Mi Mix, αφού φτάνει μέχρι το πάνω πλαίσιο της συσκευής, και τυλίγεται γύρω από την κάμερα. Το ότι η κάμερα είναι μέσα στην οθόνη το βρίσκουμε κάπως περίεργο. Σύμφωνα με την εταιρία η μπάρα ειδοποιήσεων μένει κενή στην μέση της, οπότε είναι έξυπνη κίνηση. Μάλλον δεν έχουν δει την δική μου μπάρα ειδοποιήσεων. Στο κάτω μέρος της συσκευής έχουμε λίγο μεγαλύτερο πλαίσιο, όμως είναι πολύ μικρό, ώστε η αναλογία οθόνης πρόσοψης να ξεπερνάει ακόμα και το Galaxy S8. Το Essential Phone θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ και στο εσωτερικό του θα έχει τον Snapdragon 835, μαζί με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. 
Η συσκευή δεν έχει ούτε καν λογότυπο πάνω της, που από ότι φαίνεται είναι και η στρατηγική της εταιρίας, οπότε οι πιθανότητες να έχει στοκ Android χωρίς bloatware είναι με το μέρος μας. Η Essential έχει σκοπό να κυκλοφορήσει μια πολύ καλή συσκευή, με καλή οθόνη , χωρίς λογότυπα, που να είναι μια μίξη κεραμικού γυαλιού και τιτανίου. Έτσι η συσκευή θα μπορεί να αντέξει τις πτώσεις, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του από αλουμίνιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι όμως που να δικαιολογεί τα $699, για μια άγνωστη εταιρία μέχρι σήμερα. 
Έτσι η Essential φρόντισε να παρέχει στην συσκευή αρκετά αξεσουάρ, ξεκινώντας από μαγνητικό connector και Wireless Data Transfer. Θα υπάρχει και διαθέσιμη 360-μοιρών κάμερα, που θα κουμπώνει στο πάνω μέρος της συσκευής, ενώ η εταιρία θα διαθέτει και βάση φόρτισης. Τα αξεσουαρ δεν θα συνδέονται στην USB Type-C της συσκευής, αλλά μαγνητικά μέσω των μεταλλικών pogo pins.Μιλώντας για θύρες, η συσκευή δεν θα έρθει με 3.5mm jack, δείχνοντας πως δεν ακούει το κοινό που γκρίνιαξε για το iPhone 7. Ενδέχεται όμως να δούμε αξεσουάρ ήχου, να συμπληρώνουν αυτά που είδαμε παραπάνω.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.