freegr

MWC 2022: NEA LAPTOP ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ!



Samsung Galaxy Book2 Pro και Book2 360

Samsung Galaxy Book2 Pro και Book2 360, τα νέα υπέρλεπτα laptops της εταιρείας [MWC 2022]

Η παρουσίαση της Samsung στο MWC 2022 ήταν αφιερωμένη στα νέα laptops της, με τα Samsung Galaxy Book2 Pro και Galaxy Book2 Pro 360 να ξεχωρίζουν τόσο από πλευράς επιδόσεων και αυτονομίας, όσο και από σχεδιασμού λόγω του μικρού πάχους και βάρους τους. Στα πλεονεκτήματα και η επιλογή για κεραία 5G (nanoSIM).

Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις 13.3’’ και 15.6’’, με το πάχος τους να κυμαίνεται μεταξύ 11.2-13.2mm και το βάρος τους από μόλις 870gr έως 1.17kg! Οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι Silver και Graphite για το Book2, ενώ το Book2 Pro 360 θα κυκλοφορήσει και σε Burgundy. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές τους.

Το Samsung Galaxy Book2 Pro έρχεται με οθόνη 13.3’’ ή 15.6’’ AMOLED FHD, επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, επεξεργαστή Intel Iris Xe ή Intel Arc, μνήμη RAM 8GB/16GB/32GB LPDDR5, αποθηκευτικό χώρο έως 1TB NVMe SSD, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, 5G (15.6’’), υποδοχές 1x USB-C (Thunderbolt 4), 1x USB-A, 3.5mm headphone jack, microSD reader, 1x nanoSIM (15.6’’), 1x HDMI (15.6’’), μπαταρία 63Wh (13.3’’) ή 68Wh (15.6’’) με τροφοδοτικό ισχύος 65W, 1080p webcam, διπλό μικρόφωνο, 2x ηχεία 4W (13.3’’) ή 2x ηχεία 5W (15.6’’) AKG με υποστήριξη τεχνολογίας Dolby Atmos, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Windows 11.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Book2 360 διαθέτει με οθόνη 13.3’’ ή 15.6’’ AMOLED FHD, επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, επεξεργαστή Intel Iris Xe, μνήμη RAM 8GB/16GB/32GB LPDDR5, αποθηκευτικό χώρο έως 1TB NVMe SSD, WiFi 6E, Bluetooth 5.1, υποδοχές 1x USB-C (Thunderbolt 4), 2x USB-C. (3.2), 3.5mm headphone jack, microSD reader, μπαταρία 63Wh (13.3’’) ή 68Wh (15.6’’) με τροφοδοτικό ισχύος 65W, 1080p webcam, διπλό μικρόφωνο, 2x ηχεία 4W (13.3’’) ή 2x ηχεία 5W (15.6’’) AKG με υποστήριξη τεχνολογίας Dolby Atmos, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Windows 11.

realme GT2 Pro: Επίσημα η ναυαρχίδα  [MWC 2022]

realme GT2 Pro: Επίσημα η ναυαρχίδα με το ενδιαφέρον πίσω μέρος από βιολογικό υλικό [MWC 2022]

H realme παρουσιάζει σήμερα επίσημα τη σειρά realme GT2 στο MWC 2022 στη Βαρκελώνη. Ως η πιο εμβληματική σειρά μέχρι σήμερα, η σειρά realme GT 2 Series αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της εταιρίας, καθώς με αυτήν μπαίνει δυναμικά στην αγορά των premium smartphones με επαναστατικές καινοτομίες και βιώσιμους σχεδιασμούς.

Η καλύτερη Android Flat οθόνη: 2K AMOLED με LTPO 2.0

Το realme GT 2 Pro υιοθετεί την οθόνη Super Reality, για να προσφέρει απίστευτα ρεαλιστικά γραφικά που έχουν πλούσια, φυσική και αυθεντική αίσθηση, παρέχοντας οθόνη εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Ως η πρώτη στον κόσμο επίπεδη οθόνη 2K AMOLED με τεχνολογία LTPO 2.0, η οθόνη Super Reality δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια 6,7 ιντσών E4 AMOLED με πάνω από 4,5 εκατομμύρια pixel και 525 pixel ανά ίντσα. Αυτή η μεγαλύτερη πυκνότητα σε pixels σημαίνει ότι το κείμενο θα εμφανίζεται πιο ευκρινές και οι εικόνες θα δείχνουν εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως μεμονωμένες ίνες γρασιδιού ή ακόμα και μεμονωμένες τρίχες.

Αυτό το επίπεδο βάθους χρώματος μπορεί να παράγει 1.024 αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και του μπλε η καθεμία, προσθέτοντας συνολικά 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Αυτό είναι 64 φορές περισσότερες πληροφορίες χρώματος από μια τυπική οθόνη 8-bit, η οποία μπορεί να παράγει μόνο περίπου 16 εκατομμύρια χρώματα. Η οθόνη Super Reality μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα εξωτερικού χώρου των 1.400 nits, καθιστώντας την μία από τις φωτεινότερες στην κατηγορία της. Διαθέτει, επίσης, 10.240 μεμονωμένα επίπεδα φωτεινότητας που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον για βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνετη εμπειρία θέασης.

Με την τεχνολογία LTPO 2.0, η οθόνη Super reality μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120 hertz και να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 1,7 ώρες. Με τη λειτουργία GT 3.0, μπορεί επίσης να σας προσφέρει άμεση δειγματοληψία αφής 1.000 Hz. Εξάλλου, το GT 2 Pro έχει λάβει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία για την ποιότητα της οθόνης από το DisplayMate, A+. Και για να διασφαλίσουμε ότι η οθόνη παραμένει άθικτη, την προστατέψαμε με το Gorilla Glass Victus της Corning.

realme-gt2-pro-overview.jpg

Ο ταχύτερος επεξεργαστής Android στον κόσμο ενισχυμένος με Vapor Cooling Max από ανοξείδωτο χάλυβα

Το realme GT 2 Pro τροφοδοτείται από την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 1. Υιοθέτησε προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας 4nm και την πρώτη στον κόσμο αρχιτεκτονική ARM v9, παρέχοντας 30% κορυφαία απόδοση και προωθήσεις σταθερής απόδοσης.

Το realme GT 2 Pro διαθέτει τη μεγαλύτερη περιοχή απαγωγής θερμότητας στα εκπληκτικά 36761 mm2 για ψύξη έως και 3 βαθμούς Κελσίου, ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοση του τσιπ. Ο χώρος ψύξης είναι κατασκευασμένος με μια ολοκαίνουργια δομή ψύξης 9 επιπέδων με περιοχή VC από ανοξείδωτο χάλυβα 4129 mm², παρέχοντας σταθερά μέγιστη απόδοση.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός smartphone από πολυμερές βιολογικής βάσης σε συνεργασία με τον Naoto Fukasawa

Η realme συνεργάζεται ξανά με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Naoto Fukasawa για να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό από πολυμερές βιολογικής βάσης, ο οποίος βασίζεται στη βιώσιμη ιδέα της τέχνης από χαρτί. Μετά από 12 μήνες έρευνας με 63 πρωτότυπα, οι τελικές παραλλαγές του realme GT 2 Pro ενσωμάτωσαν την κορυφαία δεξιοτεχνία και τη διαδικασία χάραξης με λέιζερ 0,1 mm.

Ευθυγραμμισμένο με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της βιωσιμότητας, το πίσω κάλυμμα του realme GT 2 Pro είναι κατασκευασμένο από βιολογικό πολυμερές υλικό LNP ELCRIN της SABIC, πιστοποιημένο από την ISCC+. Σε σύγκριση με αντίστοιχες εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται σε ορυκτά, αυτό το υλικό θα μπορούσε να προσφέρει παρόμοια απόδοση, ενώ παρέχει μείωση κατά δύο κιλά CO2 ανά κιλό βιο-βασισμένου υλικού πολυμερούς LNP ELCRIN. Επιπλέον, οι πηγές των υλικών βιολογικής βάσης της SABIC προέρχονται από απόβλητα ή υπολείμματα βιομάζας που δεν ανταγωνίζονται τις τροφικές αλυσίδες, όπως το ακατέργαστο ταλλέλαιο και τα υδροεπεξεργασμένα φυτικά έλαια.

realme-gt2-pro-camera.jpg


Ρύθμιση τριπλής κάμερας με την πρώτη στον κόσμο υπερευρεία κάμερα 150° και κάμερα micro-lens 40x

Το realme GT 2 Pro υιοθετεί μια αξιοσημείωτη ρύθμιση τριπλής κάμερας που διαθέτει την πρώτη στον κόσμο ευρεία κάμερα 150° και κάμερα micro-lens 40x. Η κύρια κάμερα 50 MP χρησιμοποιεί τον αισθητήρα επιπέδου IMX766 με όλα τα pixel Omni-directional PDAF και OIS. Το IMX766 διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για φωτογραφίες και ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας για βίντεο. Οπτική σταθεροποίηση εικόνας σημαίνει ότι ο ίδιος ο φακός κινείται φυσικά για να αντισταθμίσει τις κινήσεις των χεριών σας.


Lenovo IdeaPad Gaming laptops και ασύρματο ποντίκι Legion [MWC 2022]

Νέα Lenovo IdeaPad Gaming laptops και ασύρματο ποντίκι Legion [MWC 2022]

Η Lenovo παρουσίασε στο MWC 2022 τις νέες σειρές φορητών υπολογιστών IdeaPad Gaming 3i και IdeaPad Gaming 3 σε δύο μεγέθη οθονών, 15 και 16 ιντσών, τα οποία είναι ιδανικά για νεότερους gamers που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο χώρο και θέλουν να εντυπωσιάσουν με τον κατάλληλο gaming εξοπλισμό. Αυτή η ανανεωμένη γκάμα προϊόντων χαρακτηρίζεται από κομψές σχεδιαστικές επιλογές μέσα και έξω, καθώς διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης για πιο αθόρυβο παιχνίδι, χρωματικές επιλογές που αποπνέουν φρεσκάδα, χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων, καθώς και μια ενισχυμένη επιλογή οθόνης WQHD+.

Τα νέα IdeaPad Gaming laptops μπορούν εύκολα να μεταφέρονται πρακτικά οπουδήποτε, όπως στην τάξη ή στα δωμάτια φίλων για μαραθώνιες gaming συναντήσεις, ταυτόχρονα όμως διαθέτουν μεγαλύτερη ισχύ από ό,τι ένα ultrabook, ώστε να παίζουν κορυφαίους τίτλους και να ανταποκρίνονται σε κάθε εργασία για το σπίτι, χωρίς να “τινάζουν το ταμείο στον αέρα”. Μια γρήγορη ματιά κάτω από το κάλυμμα αυτού του μηχανήματος αποκαλύπτει ισχυρούς επεξεργαστές και γραφικά, ιδανικά για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του gaming ή θέλουν κορυφαίου επιπέδου streaming, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους νέους gamers που θα μπορούσαν ταυτόχρονα να αξιοποιήσουν τη βοήθεια που τους παρέχει το εξαιρετικό gaming πληκτρολόγιο της Lenovo. Μία ακόμη συσκευή σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση για το gaming, το σχολείο ή τη δουλειά είναι το εξαιρετικά ελαφρύ Ασύρματο Gaming Ποντίκι Lenovo Legion M600s Qi το οποίο προσφέρει επιδόσεις, άνεση και ακρίβεια, ώστε κάθε κίνηση να μετράει, και επιπλέον αντοχή 80 εκατομμυρίων κλικ.

Δυναμικός και αθόρυβος σχεδιασμός για ατελείωτο παιχνίδι

Είναι δύσκολο να ξεχάσεις εκείνο το πρώτο κύμα ενθουσιασμού όταν ρίχνεσαι επιτέλους στο παιχνίδι έχοντας στα χέρια σου ένα gaming μηχάνημα υψηλών επιδόσεων. Ετοιμάσου να ερωτευτείς το δυναμικό σχεδιασμό και την αθόρυβο λειτουργία της σειράς 3 των Lenovo IdeaPad Gaming. Προσφέροντας πολλά περισσότερα από καθαρότερες σχεδιαστικές γραμμές και δυναμικότερη αίσθηση, η ανασχεδιασμένη πίσω πλευρά επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση στις διάφορες θύρες, ανώτερη διαχείριση καλωδίων και ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς.

Αυτά τα κομψά, μινιμαλιστικά gaming laptops, με Windows 11 και με οθόνες που αγγίζουν ρυθμούς ανανέωσης έως και τα 165Ηz, προσφέρουν μια καθηλωτική gaming εμπειρία και βίντεο μοναδικής ποιότητας χάρη σε ένα πακέτο εξελιγμένο για το gaming, δυνατό να πιάνει κορυφαίες επιδόσεις με επιλογές σύνθεσης έως και 12ης γενιάς επεξεργαστών Intel® Core i7 ή επεξεργαστών AMD Ryzen 6000 Η-series .

lenovo-ideapad-gaming-4.jpg


Νοιώσε την ένταση να ανεβαίνει χάρη σε κάρτες γραφικών που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και περιλαμβάνουν επιλογές έως και τη NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU ή την ολοκαίνουργια πρόταση Intel Arc στο IdeaPad Gaming 3i. Κάνε τους φίλους (άσπονδους και μη) να ζηλέψουν καθώς παρακολουθούν αυτό το πανίσχυρο laptop να επιδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητές του στη διάρκεια του παιχνιδιού ή όταν καλείται να αντιμετωπίσει τις ανάγκες απαιτητικών εργασιών για τη σχολή ή το σχολείο. Το εξελιγμένο σύστημα ψύξης επιτρέπει ακόμη πιο αθόρυβη και αποτελεσματική ψύξη, για βελτιστοποιημένο ρυθμό αερόψυξης έως και 20% υψηλότερου από ό,τι η προηγούμενη γενιά. Επομένως, πες αντίο στους ανεμιστήρες που βουίζουν, καλύπτοντας τη φωνή του καθηγητή. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η κατά 10% αυξημένη ροή αέρα στους ανεμιστήρες, χάρη στους καινοτόμους τετραπλούς αεραγωγούς που βρίσκονται ανάμεσα στο καπάκι και τη βάση, τοποθετημένοι και στις δύο πλευρές, όλες με το χαρακτηριστικό μπλε χρωματισμό, σαν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στις gaming παραδόσεις της Lenovo.

lenovo-ideapad-gaming-3.jpg

Για όσους αναζητούν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης στα 165Hz, τα IdeaPad Gaming 3i και IdeaPad Gaming 3 laptop προσφέρουν οθόνες έως και 16 ίντσες WQHD+ (2560 x 1600) IPS 16:10 με 100% sRGB χρωματικό φάσμα και φωτεινότητα 500 nits​. Διατίθεται επίσης η πιο συμπαγής επιλογή των 15,6 ιντσών WQHD (2560 x 1440) 16:91, με τις επιλογές αυτές να προτείνονται σε δύο αποχρώσεις του σασί, το Onyx Grey και το Glacier White2 για μια αίσθηση «φρέσκια και καθαρή».

Ζήσε μια άλλη εμπειρία gaming μέσα από τον κρυστάλλινο ήχο του Nahimic Audio 3D Sound System και την άμεση απόκριση που προσφέρει το περίφημο gaming πληκτρολόγιο της Lenovo με προαιρετικό οπίσθιο φωτισμό RGB 4 ζωνών σε επιλεγμένα μοντέλα. Αξιοποίησε την κάμερα 1080P FHD, εφοδιασμένη με κλείστρο ιδιωτικότητας στο μοντέλο των 16 ιντσών και εκμεταλλεύσου τις επιλογές για αναβαθμισμένο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να ανακαλύψουν το επόμενο αγαπημένο τους παιχνίδι χάρη στους τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στο Xbox Game Pass μέσα από τη συνεργασία της Lenovo με τη Microsoft στις σειρές φορητών υπολογιστών με Windows, όπως οι IdeaPad Gaming και Lenovo Legion.4 Το Game Pass προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας για PC, ενώ διαρκώς προστίθενται νέοι τίτλοι. Μέσα από τη νέα εφαρμογή Xbox για Windows PC, οι φίλοι του gaming μπορούν να ανακαλύπτουν παιχνίδια, να περιηγούνται στη βιβλιοθήκη, να διαβάζουν προτάσεις και να φιλτράρουν τους τίτλους ανά κατηγορία, χάρη στο Game Pass.

Ασύρματο Gaming για μια πιο Ανάλαφρη Εμπειρία

Το ασύρματο gaming ποντίκι Lenovo Legion M600s Qi προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις, ακρίβεια και βελτιωμένη εργονομία. Σχεδιασμένο με μικρή, χαμηλή καμάρα και λεπτή μέση, ενισχυμένο και στις δύο πλευρές με ειδικές επιφάνειες για καλύτερο κράτημα, Lenovo Legion M600s Qi προσφέρει αμφιδέξια άνεση διαρκείας, τόσο σε εκείνους τους gamers που προτιμούν ένα δυναμικό κράτημα, όσο και σε αυτούς που επιλέγουν ελαφριά αγγίγματα με τα ακροδάχτυλα.

lenovo-ideapad-gaming-2.jpg


Με βάρος μόλις 75 γραμμαρίων, το ποντίκι αυτό προσφέρει μια εμπειρία σχεδόν απόλυτα απαλλαγμένη από την αίσθηση της τριβής, με τα πέλματα από 100% Teflon® (PTFE) να επιτρέπουν ταχύτερες, μεγαλύτερες κινήσεις, έτσι ώστε να μη σπαταλιέται η παραμικρή αντίδραση την ώρα του παιχνιδιού. Μιας και μιλάμε για αποφυγή σπατάλης, ένα στοιχείο του Lenovo Legion M600s Qi που ασφαλίζει τη μπαταρία του είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο είναι γνωστό για τις εξαιρετικές αντοχές του στη θερμότητα. Το ποντίκι ενσωματώνει επίσης εξαιρετικές τεχνολογίες αισθητήρων, όπως 19.000 DPI μέσω Pixart 3370, μικροδιακόπτες με πιστοποίηση 80 εκατομμυρίων κλικ καθώς και έως έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα

About Freegr network

Από το Blogger.