freegr

Windows 11: Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση φτάνει τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

 


Τα Windows 11 έκαναν το ντεμπούτο τους στις αρχές του Οκτωβρίου του 2021, φέρνοντας μεταξύ άλλων πληθώρα σχεδιαστικών αλλαγών, νέων χαρακτηριστικών και…προβλημάτων. Τώρα, περίπου τέσσερις μήνες μετά, η Microsoft έρχεται επιτέλους να ανακοινώσει την πρώτη τους μεγάλη αναβάθμιση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο επικεφαλής των Windows και των συσκευών της Microsoft, Panos Panay, ήρθε να αποκαλύψει πως μέσα στον Φεβρουάριο το λειτουργικό σύστημα θα λάβει την πρώτη του αξιοσημείωτη ενημέρωση, μιλώντας συγχρόνως και για μερικές από τις αλλαγές και τις προσθήκες που μπορούμε να περιμένουμε.

Τι νέο θα έρθει, λοιπόν, στα Windows 11 τον επόμενο μήνα;

  • Οι Android εφαρμογές θα έρθουν στα Windows 11, μέσα από ένα public preview.
  • Βελτιώσεις για την Έναρξη, όπως προσθήκη κουμπιού mute/unmute για τις κλήσεις.
  • Η ανανεωμένη Notepad (Σημειωματάριο) εφαρμογή, με dark mode, πολυεπίπεδη αναίρεση και πολλά ακόμη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.
  • Ένα ανανεωμένος Media Player με νέα εμφάνιση και dark mode.
  • Ο καιρός θα προστεθεί στην αριστερή πλευρά της γραμμής εργασιών, δρώντας συγχρόνως και ως συντόμευση για τα widgets. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Για την ώρα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα φτάσει η εν λόγω ενημέρωση, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε το αναλυτικό changelog. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις νεότερες πληροφορίες.

About Freegr network

Από το Blogger.