freegr

ΟΛΑ τα ΝΕΑ χαρακτηριστικά που θα αποκτήσουν τα Windows 11


 Νέα στοιχεία αναμένεται να προστεθούν στα Windows 11, όπως προκύπτει από κάποιες πρόσφατες διαρροές. Τρία είναι τα βασικά στοιχεία που εκτιμάται ότι θα έρθουν με κάποιο συγκεντρωτικό update των Windows 11.

Οι αλλαγές που έρχονται στα Windows 11 αναμένεται να φέρουν έναν περισσότερο… πειραματικό αέρα στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, με το σύνολο των updates να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2022. Αυτό που ξεκαθαρίζει μέσα από το επίσημο blog της η Microsoft είναι ότι θα δίνει κάποια στοιχεία διαθέσιμα στους Windows Insiders, θα βλέπει ποια είναι εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη αποδοχή και έπειτα κάποια από αυτά θα μπορούν να βρουν την οδό της διάθεσης στην αγορά.

Αυτό που έχει παρατηρήσει η Microsoft είναι ότι ο αριθμός των χρηστών των Windows 11 preview εκδόσεων είναι μεγαλύτερος από εκείνον που έκαναν το ίδιο με τα Windows 10, οπότε είναι προφανές ότι δίνει έμφαση σε κάποια πειραματικά χαρακτηριστικά που αργότερα θα διατεθούν στο ευρύ κοινό. Τα στοιχεία που περιμένουμε να προστεθούν στα Windows 11 είναι τα Wallpaper stickers και ένα tablet mode που φαίνεται να φέρνει στοιχεία που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

To τρίτο χαρακτηριστικό εκτιμάται ότι θα είναι οι ρυθμίσεις βιωσιμότητας, που θα έχουν να κάνουν με τα στοιχεία της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και το πώς μπορεί κανείς να μάθει να πηγαίνει τη συσκευή του για ανακύκλωση.

About Freegr network

Από το Blogger.