apple

Η Apple προωθεί τα νέα των MacBook Air και Pro

Το event που έχει ανακοινώσει η Apple για τις 7 Σεπτεμβρίου προϊδεάζει για την ανακοίνωση του επόμενου iPhone, ωστόσο η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει και μία σημαντική ανανέωση και στους υπολογιστές της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η Apple φέρεται να σχεδιάζει την ανακοίνωση νέων εκδόσεων για τα desktop συστήματα iMac και τους φορητούς υπολογιστές MacBook Air και MacBook Pro, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ένα νέο μόνιτορ που θα κατασκευαστεί με τη συνεργασία της LG Electronics και θα προσφέρει ανάλυση της τάξης των 5K. Η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις σε ένα ειδικό event που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο, περίοδο που συνήθως η Apple ανακοινώνει τις όποιες νέες προσθήκες στη σειρά προϊόντων iPad.
Για φέτος η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να επικεντρωθεί κυρίως στην ανακοίνωση νέων software χαρακτηριστικών που θα κάνουν τα iPad Pro πιο ελκυστικά στους επαγγελματίες χρήστες. Η αναβάθμιση στις ταμπλέτες θα έρθει μέσω της αναβάθμισης του Apple Pencil στο οποίο θα προστεθούν περισσότερες λειτουργίες. Σε ότι αφορά τα προϊόντα Mac, η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει μία νέα έκδοση του MacBook Air με USB-C θύρα, αντίστοιχη με την υποδοχή των περυσινών τυπικών εκδόσεων MacBook, ενώ πιθανή είναι και μία αναβάθμιση σε επίπεδο γραφικών.

About Freegr network

Από το Blogger.