freegr

Microsoft Surface Book 2 σύντομα...

Στο Instagram αποφάσισε η Microsoft να δώσει μία πρώτη εικόνα εν είδει teaser για το επερχόμενο Surface Book 2. Στη σελίδα της Microsoft στο Instagram έκανε την εμφάνισή της μία φωτογραφία του πληκτρολογίου του Surface Book 2 και ενός μέρους της οθόνης του, ενώ όλα δείχνουν ότι το δέσιμο της οθόνης με το πληκτρολόγιο δεν θα ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές του προηγούμενου μοντέλου και θα είναι πιο απλό, όπως συμβαίνει και στα άλλα laptop.
O τίτλος του post της Microsoft στο Instagram είναι “Your key to success”, σύμφωνα με το Phone Arena και πουθενά δεν γίνεται αναφορά στο Surface Book 2, αλλά η εικόνα του πληκτρολογίου δείχνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για μια συσκευή της οικογένειας Surface.
Η Microsoft δεν έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την παρουσίαση του επόμενου Surface Book, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί μέσα στο επόμενο έτος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει κάποιο νέο στην οικογένεια Surface σύντομα και η παρουσίαση του νέου Microsoft branded laptop αναμένεται να είναι αυτό. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Surface Book 2, το σίγουρο είναι ότι θα ανήκουν στη high end κατηγορία, για υψηλές επιδόσεις κάτω από όλες τις συνθήκες.

About Freegr network

Από το Blogger.