«Κινητή» μηχανή αναζήτησης προσφορών από ελληνικά χέρια

Πλεονεκτήματα τα οποία μέχρι τώρα αντιστοιχούσαν περισσότερο σε e-shops παρέχει στα «κανονικά» καταστήματα η OffersAroundME: Μια ελληνική εφαρμογή - «κινητή» μηχανή αναζήτησης προσφορών. Η εφαρμογή φιλοδοξεί να φέρει τον πελάτη πίσω στην πόρτα του καταστηματάρχη, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και την εξάπλωση των σύγχρονων smartphones. Αρκεί ο επαγγελματίας να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi, να δημιουργήσει το λογαριασμό του, να προσθέσει την τοποθεσία του καταστήματός του και στη συνέχεια να δημιουργήσει τις προσφορές του και να ορίσει την ακτίνα που επιθυμεί να εμφανίζονται. Έχει τη δυνατότητα να τις τροποποιεί, να τις διακόπτει ή να τις επανεκκινεί, να τις ανανεώνει ή να τις τερματίζει όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί χωρίς κόστος.
Μπορεί επίσης να αξιολογήσει τα μετρήσιμα αποτελέσματα και να κάνει τυχόν βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα που έχει σε προσφορά ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως ο επαγγελματίας πληρώνει μόνο για τα μοναδικά κλικ που θα κάνουν οι πελάτες επάνω στην προσφορά του (δηλαδή μόνο όταν υπάρχει αντίκρισμα), ενώ η εγγραφή και η δημιουργία προσφορών στην OffersAroundME είναι δωρεάν (μάλιστα, όλα τα κλικ για τους πρώτους τρεις μήνες είναι δωρεάν). Από την άλλη πλευρά, ο καταναλωτής που έχει την εφαρμογή στο κινητό του και αναζητά τις προσφορές τριγύρω του, τις εντοπίζει και οδηγείται στο κατάστημα.
Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνει. Η OffersAroundME δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να κάνει μια πρώτη έρευνα αγοράς και μετά να μπει στο φυσικό κατάστημα που βρίσκεται κοντά του, όπου έχει βρεθεί μια προσφορά η οποία τον ενδιαφέρει. Στην ουσία, αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι να «ξαναζωντανεύει» τα φυσικά/κανονικά καταστήματα, συνδέοντας άμεσα τον επαγγελματία με τον καταναλωτή, αρκεί ο δεύτερος να βρίσκεται κοντά σε χιλιομετρική απόσταση από το κατάστημα του πρώτου.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.