ειδήσεις

Με 100 εκατομμύρια χρήστες, το Viber προχωρά σε αναβάθμιση

Μια νέα αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για την έκδοση Viber σε υπολογιστές Windows, OS X και Linux, με μεγάλη ποικιλία σε stickers. Μαζί με αυτή την αναβάθμιση, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει φτάσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια χρήστες.
Τα Viber stickers είναι ουσιαστικά emoticons αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή και είναι διαθέσιμα, είτε δωρεάν είτε με κάποιο μικρό κόστος για downloading από το market του Viber. Το γραφικό περιβάλλον του Viber έχει βελτιωθεί σημαντικά προσφέροντας αναβαθμισμένη ποιότητα βίντεο και απόδοσης. Επιπλέον, η υποστήριξη στο site του Viber είναι πλέον εφικτή στα Ισπανικά και Πορτογαλικά.
Η εξέλιξη του Viber είναι αρκετά γρήγορη έχοντας βάλει στόχο να ανταγωνιστεί το Skype με την υπηρεσία Viber Out. Οι διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές για λήψη/αποστολή μηνυμάτων, αλλά και για την διενέργεια κλήσεων/βιντεοκλήσεων είναι πάρα πολλές ειδικά στο mobile τομέα, διεκδικώντας όλες ένα κομμάτι από τη καθημερινή μας επικοινωνία. Εκτός από το Viber, υπάρχει το WhatsApp, το Facebook, το Skype, το BlackBerry Messenger, το iMessage της Apple αλλά και το Hangouts της Google.

 Site: Blog.GSMArena

About Freegr network

Από το Blogger.