ειδήσεις

ASUS Inking process στις νέες ROG μητρικές

Οι ROG μητρικές της ASUS διακρίνονται τόσο από το bundle (software & hardware) τους, όσο και από την προσεγμένη εμφάνιση η οποία πρέπει να δείχνει την gaming (αλλά και την overclocking) φύση τους.
Στο site των Republic of Gamers δημοσιεύτηκαν πληροφορίες για το πως σχεδιάστηκαν οι νέες μητρικές της σχετικής σειράς και ειδικά πως "μπήκαν" οι κόκκινες πινελιές στο κύκλωμα ήχου και στο σύστημα τροφοδοσίας του επεξεργαστή. Τοβάψιμο των Maximus VII Hero και των Gene μητρικών περνά από ειδική R&D διεργασία όπου αποφασίζεται που θα τοποθετηθούν τα χρώματα ενώ λαμβάνονται υπ' όψιν τα παρακάτω:

  • Η μπογιά θα πρέπει να απλωθεί ομοιόμορφα για να μη καλύψει πιθανά σημεία κολλήσεων μπερδεύοντας έτσι το SMT μηχάνημα που τα κολλά.
  • Πως αντιδρά η μπογιά στη θερμοκρασία κατά την κόλληση των components. Ξεβάφει, παραμορφώνεται;
  • Τα υλικά του PCB μπορούν να "δέσουν" με την μπογιά, ή και να προκαλέσουν τα αντίθετα αποτελέσματα με cracks στο χρώμα αχρηστεύοντας το PCB.
  • Συγκρίνονται τόσο glossy PCBs όσο και matte για να φανούν διαφορές στην ένταση του χρώματος αλλά και διάφορες άλλες που επηρεάζουν όλα τα παραπάνω

Κοιτάζοντας αυτά, βλέπουμε τα αποκλειστικά συστατικά που ξεχωρίζουν μια ROG μητρική από τον ανταγωνισμό που δείχνει και το μεράκι των εργαζομένων πάνω στις νέες 9 Series μητρικές που φέρουν το σήμα αυτό (ROG).

About Freegr network

Από το Blogger.