τεχνολογία

Η AOC επιταχύνει το gaming με οθόνη G-SYNC

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι: Με την g2460Pg, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει μια νέα premium gaming οθόνη με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για μια πραγματική εμπειρία gaming. 

-->Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC™, η AOC g2460Pg βάζει τον παίκτη μέσα στην έντονη δράση του παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις, καθώς κάθε κίνηση αντικατοπτρίζεται άμεσα στην οθόνη. Ο ιδιαίτερα ομαλός ρυθμός ανανέωσης των 144 Hz, ο εξαιρετικός χρόνος απόκρισης του μόλις 1 ms και η ταχύτατη είσοδος DisplayPort ενισχύουν την εμπειρία ακόμα περισσότερο, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τη θαμπάδα των κινήσεων και τα σπασίματα της εικόνας. Για να δημιουργήσει ένα τέλειο περιβάλλον για τους gamers, η g2460Pg διαθέτει Full HD ευρείας οθόνης TN πάνελ με το ιδανικό για gaming μέγεθος των 24” (61εκ).

Ομαλή εικόνα για ομαλή δράση
Ακριβώς όπως η βραβευμένη g2460Pqu myUltraSpeed, η νέα οθόνη g2460Pg της AOC Style Line ξεχωρίζει για το εύρος των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών που διαθέτει προκειμένου να προσφέρει μια πραγματική εμπειρία gaming. Ο εξαιρετικά σύντομος χρόνος απόκρισης του μόλις 1 ms εξαλείφει αποτελεσματικά το ghosting, εξασφαλίζοντας καθαρή και ευκρινή εικόνα ακόμα και στις πιο έντονες καταστάσεις του παιχνιδιού. 
Με αυτόν τον τρόπο η προσοχή του παίκτη δεν αποσπάται από τη θαμπάδα των κινήσεων και επικεντρώνεται μόνο στη δράση. Αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών ενισχύεται ακόμα από τον εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz. Η g2460Pg επανασχεδιάζει την εικόνα περισσότερο από δυο φορές γρηγορότερα από τις συμβατικές οθόνες των 60 Hz, καθιστώντας την κούραση των ματιών και τα σπασίματα της εικόνας προβλήματα του παρελθόντος. 
Παρελθόν αποτελούν και οι μέρες της αστοχίας λόγω κολλημάτων στην εικόνα που εμφανίζονται συνήθως σε οθόνες με χαμηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Επιπλέον, η ενσωματωμένη υποδοχή DisplayPort είναι η ιδανική επιλογή εισόδου για γρήγορη και χωρίς προβλήματα μετάδοση εικόνας. Το περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι όχι μόνο ζωντανεύει με την εξαιρετικά στρωτή κίνηση που προσφέρει η ανάλυση 1920 x 1080 Full HD , αλλά αποκτά και έντονα, φωτεινά χρώματα χάρη στη φωτεινότητα των 350 cd/cm².

About Freegr network

Από το Blogger.