ειδήσεις

Μεγάλες νίκες με τη νέα 27" gaming οθόνη της AOC

Για gamers με μεγάλες φιλοδοξίες, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει τη σειρά οθονών gaming με ένα extra-large 68,6 εκ (27") Full HD μοντέλο ευρείας οθόνης. Με μεγάλη διάσταση οθόνης για απόλυτα κινηματογραφική εμπειρία gaming, η g2770Pqu δε μένει μόνο στις εντυπώσεις.


Χάρη στον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, το γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms και την είσοδο DisplayPort, τα παιχνίδια ζωντανεύουν με ομαλή κίνηση χωρίς καθυστερήσεις, θαμπάδα κινήσεων ή σπάσιμο εικόνας. Εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις της, η οθόνη g2770Pqu προσαρμόζεται απόλυτα στις ατομικές ανάγκες κάθε gamer, χάρη σε ένα εύρος επιλογών συνδεσιμότητας όπως το MHL για συσκευές Android, τις εργονομικές λειτουργίες ρύθμισης και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.
Ξεχωρίζουν σε όλες τις διαστάσεις
Με ΤΝ πάνελ 68,6 εκατοστών (27") η g2770Pqu της σειράς Style Line είναι η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει η AOC ειδικά για gaming. Η τεράστια αυτή οθόνη είναι ιδανική για gamers που τους αρέσει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια από μεγαλύτερη απόσταση. Έτσι μπορούν να κάθονται στον καναπέ με ένα ασύρματο χειριστήριο στο χέρι και να διαβάζουν χωρίς δυσκολία ακόμα και τα πιο μικρά γράμματα ή να θαυμάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια των γραφικών, χάρη στο μεγάλο μέγεθος της οθόνης και την ευκρινή εικόνα που προσφέρει η g2770Pqu σε ανάλυση Full HD
1920 x 1080 pixels.
Ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές δράσης των παιχνιδιών, ο εξαιρετικά μικρός χρόνος απόκρισης του μόλις 1 ms και ο εκπληκτικός ρυθμός ανανέωσης των 144 Hz εγγυώνται μια συναρπαστική εμπειρία, χωρίς φαινόμενα «ghosting», σπασίματος εικόνας ή θαμπάδας στις κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο gamer απολαμβάνει πεντακάθαρη εικόνα και απόλυτα ομαλά animations κάθε στιγμή, που συμβάλλουν στη μείωση της κούραση των ματιών, αλλά προσφέρουν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε multiplayer παιχνίδια. Παίζοντας σε μια οθόνη g2770Pqu, κανένας gamer δεν θα χάσει ποτέ ξανά το στόχο λόγω στιγμιαίων κολλημάτων στην εικόνα. Η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/μ² θα κάνει κάθε νίκη ακόμα πιο λαμπερή.

About Freegr network

Από το Blogger.