ειδήσεις

Ο γάμος OTE - Nova το επόμενο μεγάλο deal

Το σενάριο εξαγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova από τον ΟΤΕ ίσως να μην είναι τόσο μακρινό όπως διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική, με την αρχική επαφή να έχει γίνει ήδη.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ επιβεβαίωσε ότι έχει διενεργηθεί επαφή με την εταιρεία Forgendo η οποία αποτελεί και το βασικό μέτοχο της Forthnet, ιδιοκτήτριας εταιρείας της Nova. Με ανακοίνωση της πάντως η Forthnet, διαψεύδει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΤΕ Α.Ε προσθέτοντας ότι δεν σχολιάζει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν στις επιδιώξεις, στρατηγικές και σχεδιασμούς ανταγωνιστών της.
Από την πλευρά του ο ΟΤΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ο τομέας της συνδρομητικής τηλεόρασης στον οποίο και δραστηριοποιείται παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης και ότι «στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει διερευνητικές επαφές μεταξύ της ΟΤΕ Α.Ε. και του κυρίου μετόχου της Forthnet, της εταιρείας Forgendo Ltd, σχετικά με τη δραστηριότητα της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova».
Παράλληλα ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι αν και επί του παρόντος δεν υφίσταται, εφόσον στο μέλλον υπάρξει κάποια εξέλιξη που χρήζει δημοσιοποίησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η εταιρεία θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
 Site: Ναυτεμπορική

About Freegr network

Από το Blogger.