τεχνολογία

Philips UltraClear 4K Ultra High:Τετραπλάσια λεπτομέρεια, τετραπλάσια ανάλυση

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει μία νέα εξαιρετικά αποδοτική οθόνη: την ολοκαίνουρια Philips 4K UltraClear UHD. Με τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από το Full HD και τέσσερις φορές μεγαλύτερη καθαρότητα, η οθόνη Philips 288P6LJEB προσφέρει στους χρήστες ασυναγώνιστη λεπτομέρεια, χρώμα και την πιο ευκρινή και λαμπερή εικόνα που έχετε δει ποτέ.


4K UHD: τετραπλή ανάλυση για καθαρή και λαμπερή εικόνα
Σε συνέχεια μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας και ανάλυσης, η Philips παρουσιάζει τη νέα οθόνη 4K UltraClear UHD που ανεβάζει την ποιότητα εικόνας στο 4K επίπεδο. Με ανάλυση 3840 x 2160 pixels, η οθόνη τεχνολογίας Ultra HD (UHD) χωράει τέσσερις φορές περισσότερα pixels στην ίδια περιοχή από την ήδη εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας του Full HD. 
Ως αποτέλεσμα, η οθόνη 28 ιντσών διαθέτει περισσότερο χώρο και στοιχεία όπως τα παράθυρα γίνονται πιο συμπαγή στην οθόνη. Παράλληλα με τον υψηλότερο αριθμό pixels, προστίθεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο κείμενο και τις εικόνες, προσφέροντας περισσότερη λάμψη, καθαρότητα και πιο ζωντανές εικόνες.
Σημαντική διαφορά κάνει το UHD τόσο σε εφαρμογές ψυχαγωγίας όσο και παραγωγικότητας καθώς η οθόνη 288P6LJEB της Philips εισάγει την εμπειρία UHD σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Στον τομέα της διασκέδασης, οι θεατές μπορούν να δουν ταινίες με streaming, να παίξουν παιχνίδια ή να περιηγηθούν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες με ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια ενώ αναμένεται περισσότερο 4Κ τηλεοπτικό περιεχόμενο στο άμεσο μέλλον. 
Στις επαγγελματικές εφαρμογές, όλες οι εργασίες μπορούν να κλιμακωθούν σε UHD που παρέχει περισσότερο χώρο και λεπτομέρεια στην οθόνη. Τα λογιστικά φύλλα, για παράδειγμα, μεγαλώνουν δίνοντας χώρο για απαιτητικές εφαρμογές. Ωφελημένοι από την ασυμβίβαστη καθαρότητα εικόνας είναι και οι χρήστες εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως επιστημονικής απεικόνισης όπου η παραμικρή λεπτομέρεια είναι καθοριστική. 
Ultra-διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας
H οθόνη 4K UltraClear UHD της Philips προσφέρει μια σειρά σπουδαίων χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα να ενισχύσουν και να συμπληρώσουν την ανάλυση UHD. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, η οθόνη Ultra HD της Philips είναι μια από τις γρηγορότερες 4K οθόνες της αγοράς. 
Επιπλέον, υποστηρίζει πάνω από 1 εκατομμύριο χρώματα, χαρακτηριστικό που επιτρέπει την αναπαραγωγή των χρωμάτων με απόλυτη ακρίβεια και καθιστά την οθόνη ιδανική για επαγγελματικές εφαρμογές, όπως δημιουργικό σχεδιασμό και CAD, αλλά και για συναρπαστική εμπειρία gaming. Σε συνδυασμό με το SmartResponse, μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο απόκρισης ανάλογα με την εφαρμογή, η οθόνη προσφέρει στους gamers και τους θεατές ταινιών πεντακάθαρη, φωτεινή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα, χρονική υστέρηση (time-lag) και φαινόμενα ghosting.

About Freegr network

Από το Blogger.