τεχνολογία

Όμορφη εφαρμογή chat Pocket Avatars από την Intel

Η Intel Corporation ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Pocket Avatars, μιας νέας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων προσδίδοντάς τους μια νέα ψυχαγωγική διάσταση. 


Χρησιμοποιώντας την κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής, τα Pocket Avatars συλλαμβάνουν τις εκφράσεις του προσώπου του χρήστη, τις κινήσεις του κεφαλιού του και τη φωνή επιτρέποντας τη δημιουργία, την αποστολή και τη λήψη προσωποποιημένων μηνυμάτων με τρισδιάστατη απεικόνιση video με χαρακτήρες avatar. 
Το ειδικό λογισμικό εκφράσεων προσώπου που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας των εργαστηρίων της Intel. Η υλοποίηση της νέας εμπειρίας που προσφέρει η εφαρμογή, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των ειδικών της Intel στους τομείς των συστημάτων client, server, συστημάτων επικοινωνίας, προγραμματισμού web, παρακολούθησης 3D κίνησης, μοντελοποίησης, κίνησης και σύνθεσης video.
Η εφαρμογή παρουσιάστηκε με περισσότερα από 40 avatars, μέσω της ενσωματωμένης βιβλιοθήκης της εφαρμογής, ενώ νέοι χαρακτήρες θα εισάγονται σταδιακά. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από αγαπημένες φιγούρες της ποπ κουλτούρας, όπως το Ενοχλητικό Πορτοκάλι (Annoying Orange), χαρακτήρες LEGO, τον Gumby, τον Mr. Bill, το Pokey, το κοτόπουλο San Diego, το American Greetings Care Bear franchise, χαρακτήρες ζώων και ανθρώπων. insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.