ειδήσεις

ΟΙ 10 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΡΕΛΑ...

Το App Store της Apple μετρά ήδη μια δεκαετία και από τα «ράφια» του έχουν περάσει σίγουρα κάποιες βραχύβιες εφαρμογές. Για του λόγου το αληθές θυμηθείτε τις εφαρμογές Draw Something ή Slither.io με το κλασσικό παιχνίδι Snake. 
Προς τιμή των δέκα γενεθλίων του App Store, η εταιρία Analytics Sensor Tower δημοσίευσε μια λίστα των εφαρμογών που έχουν υπάρξει για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη νούμερο ένα θέση του App Store από το 2010 μέχρι και σήμερα, δηλαδή με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του AppStore στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν θέλετε να δείτε λοιπόν πόσες εξ αυτών έχετε κατεβάσει και πόσες έχετε στο τηλέφωνό σας ακόμα δεν έχετε παρά να διαβάσετε την παρακάτω λίστα με τις «10 super star» των εφαρμογών.
Στην 10η θέση βρίσκεται το παιχνίδι που μαγνήτισε αμέτρητο κόσμο όταν πρωτοκυκλοφόρησε και εξαιτίας του μάλιστα σημειώθηκαν μέχρι και αυτοκινητιστικά ατυχήματα το Pokemon Go. Η εφαρμογή φαίνεται πως βρέθηκε στην 1η θέση του AppStore για περίπου 29 εβδομάδες, δηλαδή για περίπου επτά μήνες.
Την 9η θέση στη λίστα καταλαμβάνει το παιχνίδι Temple Rum το οποίο βρέθηκε στη θέση νούμερο ένα για 30 εβδομάδες.
Ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι, η ανανεωμένη εκδοχή του παλιού αγαπημένου «φιδάκι» ονόματι Slither.io το οποίο είχε κερδίσει τις καρδιές μας από την εποχή που το τηλέφωνο δεν ήταν έξυπνο αλλά ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από τα σημερινά μοντέλα. Το ανανεωμένο φιδάκι έμεινε στην πρώτη θέση για 34 ολόκληρες εβδομάδες
Τα αγαπημένα των παιδιών Minions κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές των χρηστών smartphones και να βρεθούν στην πρώτη θέση για 36 ολόκληρες εβδομάδες.
Την δημοφιλία των παιχνιδιών ακολουθούν φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα με πρώτο και καλύτερο το Snapchat το οποίο έμεινε στη νούμερο ένα θέση των app charts για 37 ολόκληρες εβδομάδες.
5. Draw Something
Η τέχνη αποτελεί για πολλούς ένα άπιαστο όνειρο, το αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η δημοφιλία της εφαρμογής Draw Something η οποία όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2012 έμεινε στην πρώτη θέση για περίπου 38 εβδομάδες. Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

Σε καλύτερη θέση βέβαια βρίσκεται ένα παιχνίδι παρέας και γνώσεων το Trivia Crack. Το παιχνίδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για περίπου 66 εβδομάδες.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το αγαπημένο των χρηστών Youtube το οποίο
βρέθηκε στην 1η θέση για περίπου 107 εβδομάδες δηλαδή για 2 και πλέον χρόνια.
2. Bitmoji
Σε ακόμα καλύτερη θέση βρέθηκε η εφαρμογή που δημιουργεί το δικό σας προσωποποιημένο emoji, ονόματι bitmoji. Η bitmoji έμεινε στη νούμερο ένα θέση γα περίπου 109 εβδομάδες.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται και φυσικά το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και συγκεκριμένα η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που διαθέτει η Facebook Messenger. To Facebook Messenger έμεινε στην κορυφή της λίστας για περίπου 217 εβδομάδες δηλαδή για τρία χρόνια και πλέον...

About Freegr network

Από το Blogger.