ειδήσεις

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NVIDIA

Οι νέες φήμες για τις νέες κάρτες γραφικών της Nvidia θέλουν τουλάχιστον την πρώτη κάρτα της σειράς 11 να κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου. Οι διαρροές ήρθαν μέσα από ένα email που εκτός από τις ημερομηνίες για τις υπόλοιπες κάρτες φανέρωνε τους λόγους που οι νέες κάρτες άργησαν τόσο να βρουν το δρόμο τους για τα ράφια των καταστημάτων.
Αυτήν τη φορά οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν να είναι τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ. Η καθυστέρηση κυκλοφορίας των καρτών και η ημερομηνία διάθεσής τους στο κοινό δείχνουν αρκετά πειστικές και αληθινές, ωστόσο όπως με κάθε φήμη οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί. Ο λόγος που οι κάρτες δεν κυκλοφόρησαν νωρίτερα είναι επειδή αρκετοί από τους συνεργάτες της Nvidia είχαν ακόμη κάρτες τις οποίες δεν είχαν πουλήσει.
Ας δούμε τώρα πότε θα κυκλοφορήσει κάθε νέα κάρτα και με ποια σειρά. Πρώτη θα κάνει την άφιξη της ηGTX 1180 στις 30 Αυγούστου, σειρά έχουν οι 1170/1180+ ένα μήνα αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου, με τελευταία την GTX 1160 στις 30 Οκτωβρίου.

About Freegr network

Από το Blogger.