ειδήσεις

31,5'' για παιχνίδια από την AOC. IPS, FreeSync και WQHD ανάλυση

Η AOC ανακοίνωσε την νέα της οθόνη Q3279VWFD8, η οποία στοχεύει να καλύψει τις απαιτήσεις πολλών καταναλωτών με σχετικά περιορισμένο προϋπολογισμό, που ψάχνουν μια οικονομική οθόνη 31,5'', η οποία να είναι κατάλληλη και για χρήση σε παιχνίδια. Η AOC Q3279VWFD8 διαθέτει 8-bit+FRC IPS panel, με ανάλυση 2560 x 1440 pixels και επιπλέον υποστηρίζει και την τεχνολογία AMD FreeSync, προσφέροντας έτσι ομαλά γραφικά στα παιχνίδια, εφόσον βεβαίως συνδυαστεί με μια κατάλληλη κάρτα γραφικών της AMD. 
Το εύρος λειτουργίας του FreeSync είναι από τα 48Hz έως τα 75Hz, σύμφωνα με την σχετική σελίδα της AMD, αλλά δεν αποκλείεται η αναφορά εκεί να είναι λανθασμένη(όπως λανθασμένα αναφέρεται ότι ο τύπος του panel είναι VA). Ο ρυθμός ανανέωσης είναι τα 75Hz, ο χρόνος απόκρισης τα 5ms(GtG), η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει τα 250 nits, ενώ η στατική αντίθεση τα 1200:1. 
Στον τομέα των χρωμάτων, σύμφωνα με την AOC, η οθόνη καλύπτει το 88% του NTSC Στον τομέα των συνδέσεων η οθόνη διαθέτει όλες τις γνωστές συνδέσεις, VGA, DVI, HDMI και Displayport, επιτρέποντας την σύνδεση οποιουδήποτε συστήματος ή κονσόλας πάνω σε αυτή, εύκολα και χωρίς μετατροπείς, καθώς και έξοδο ακουστικών. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της οθόνης, οι τεχνολογίες Clear Vision και Flicker-Free που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εικόνα και να προσφέρουν πιο ξεκούραστη εμπειρία χρήσης αντίστοιχα.

About Freegr network

Από το Blogger.