κινητά

Huawei Nova 3i με Kirin 710, επιλογή 4GB/6GB, διπλή κάμερα

Μπορεί το Huawei Nova 3 να είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία αλλά η Huawei ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το Nova 3i με επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710 και αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η συσκευή φαίνεται πως είναι εξοπλισμένη με οθόνη ίδια με του Nova 3, διπλή κάμερα και ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη αλλά και notch. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710 αρχιτεκτονικής 12nm, ενσωματώνοντας AI χαρακτηριστικά που υπήρχαν στον Kirin 970. 
Η κύρια κάμερα του Nova 3i διαθέτει φακούς 16MP και 2MP, αντί των 16MP και 24MP του Nova 3, ενώ τις selfie φωτογραφίες αναλαμβάνουν φακοί στα 24MP και 2MP. 
Η μπαταρία είναι μικρότερης χωρητικότητας από το Nova 3 και βρίσκεται στα 3340mAh χωρίς να υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση μέσω της λειτουργίας SuperCharge. Το Nova 3i θα διατεθεί σε δύο συνδυασμούς που θα προκαλέσουν εντύπωση μιας και ο ένας διαθέτει 4GB RAM και 128GB και ο άλλος 6GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Τέλος, οι κάμερες της συσκευής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία 3D Qmoji η οποία προσαρμόζει την ομιλία και τις εκφράσεις του προσώπου σε 3D χαρακτήρες, ενώ δε λείπει και το GPU Turbo που υπόσχεται 60% αύξηση της απόδοσης στην επεξεργασία των γραφικών και 30% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

About Freegr network

Από το Blogger.