τεχνολογία

ΚΑΝΤΕ πιο ακριβή τον σαρωτή αποτυπωμάτων του smartphone

Οι σαρωτές αποτυπωμάτων στις συσκευές μας, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και διευκολύνουν στο γρηγορότερο ξεκλείδωμα της συσκευής. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το ξεκλείδωμα της συσκευής σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την ακρίβεια του σαρωτή.
Η βιομετρική ταυτοποίηση στα smartphones μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται δημοφιλής, με πολλούς κατασκευαστές να επιλέγουν να την ενσωματώσουν. Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου οι σαρωτές αποτυπωμάτων, απλά δεν είναι το ίδιο ακριβείς όπως ήταν κάποτε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις και αυτό ακριβώς αναλύουμε στο συγκεκριμένο άρθρο με την βοήθεια του howtogeek. Θα πρέπει αρχικά να μεταβείς στις ρυθμίσεις της συσκευής σου που αφορούν τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.
  • iOS: Settings > Touch ID & Passcode > Fingerprints
  • Android: Settings > Security > Device/Phone Security
Ανάλογα με το μοντέλο της Android συσκευής σου, θα πρέπει ίσως να ψάξεις λίγο περισσότερο για να βρεις την ακριβή ρύθμιση που αφορά τον σαρωτή. Για παράδειγμα στα Pixel smartphones η ρύθμιση ονομάζεται Pixel Imprint. Στις συσκευές Samsung Galaxy αποκαλείται απλά Fingerprint Scanner.
  • Κάνε register το ίδιο δάχτυλο περισσότερες από μια φορά για βελτιωμένη ακρίβεια
  • Κάνε register δάχτυλα και από τα δυο χέρια για το ξεκλείδωμα σε οποιαδήποτε στιγμή
  • Πρόσθεσε ένα αποτύπωμα, με βρεγμένο δάχτυλο. Ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα το καλοκαίρι, όταν πολλοί από εμάς βγαίνουμε από τη θάλασσα ή από το μπάνιο, προσπαθούμε να ξεκλειδώσουμε το smartphone και ο σαρωτής δεν λειτουργεί. techmanacs

About Freegr network

Από το Blogger.