ειδήσεις

Zenbook Pro 15: Με οθόνη αφής αντί για TouchPad!

H ASUS παρουσίασε έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή, ενισχύοντας την γκάμα των high end μοντέλων που προσφέρει. Το μοντέλο, που θα αρχίσουν να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Westnet την επόμενη εβδομάδα, είναι τα ASUS ZenBook Pro 15. Με σλόγκαν “Unleash your creative power”, τo ASUS ZenBook Pro 15 είναι ένα πανίσχυρο laptop σχεδιασμένο για απαιτητικές creative εφαρμογές. Τα νέο notebook της ASUS διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Westnet. 
Η ήδη επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών για την εισαγωγή και πώληση στην Ελλάδα laptops, gaming laptops, υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, περιφερειακών και άλλων προϊόντων τεχνολογίας του κορυφαίου ομίλου τεχνολογίας ASUS ενισχύεται περαιτέρω, αναδεικνύοντας τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας Westnet για δημιουργία συνεργασιών με πολλαπλά οφέλη. 
Το νέο ZenBook Pro 15 από την ASUS διαθέτει το νέο ScreenPad ™, μια αποκλειστική καινοτομία της ASUS που συνδυάζει έξυπνα μια βοηθητική οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με ένα touchpad, δίνοντας τη δυνατότητα για ευέλικτη, συνδυαστική χρήση των κλασικών εφαρμογών των Windows με ειδικά προγράμματα που ονομάζονται ScreenPad Apps. Οι προδιαγραφές του πανίσχυρου ZenBook Pro 15 περιλαμβάνουν επεξεργαστή μέχρι 8ης γενιάς Intel® Core ™ i9, εως 16GB RAM, κάρτα γραφικών GeForce® GTX 1050 Ti και σκληρό δίσκο PCIe x4 SSD έως 512 GB για ασταμάτητη χρήση από απαιτητικούς business αλλά και gaming χρήστες.

About Freegr network

Από το Blogger.