ειδήσεις

3 χρόνια ζωής με τα Windows 10...

3 χρόνια από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10 και ο αριθμός των χρηστών τους έχει αγγίξει τα 700 εκατομμύρια. Η βάση των χρηστών των Windows 10 σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μεγάλη, ενώ η Microsoft έχει αλλάξει την πολιτική της αναφορικά με την παρουσίαση ενός νέου λειτουργικού, προσφέροντας σειρά updates στα Windows 10, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέγει από τους χρήστες της και όλη την ανατροφοδότηση που παίρνει από τις εγκαταστάσεις του λειτουργικού της συστήματος. 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net κάθε έτος προστίθενται περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χρήστες στη βάση των χρηστών των Windows 10. Με αυτό το σκεπτικό, ο στόχος του 1 δισεκατομμυρίου συσκευών που θα τρέχουν Windows 10 αναμένεται να επιτευχθεί μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2020. 
Με τη λογική των δύο updates κάθε χρόνο, ένα τον Απρίλιο και ένα τον Οκτώβριο, η Microsoft κάνει σταδιακά βήματα προς την πολιτική του Windows as a service. Πολλοί είναι οι χρήστες εκείνοι που διαμαρτύρονται για τη διαδικασία των updates, αλλά δεν θα μπορούσε αυτό να παραλειφθεί, εάν θέλει να έχει κανείς ένα ασφαλές και σωστά ενημερωμένο σύστημα. Σύμφωνα με το ZD Net, τα Windows 10 θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά στο κομμάτι των εφαρμογών που μπορεί να βρει κανείς στο Microsoft Store, μαζί με το ζήτημα του hardware που τα υποστηρίζει, αφού το πεδίο των smartphones με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

About Freegr network

Από το Blogger.