τεχνολογία

Philips 278E9: Νέα κυρτή οθόνη 27” FHD Ultra-Wide Color

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την κυκλοφορία της οθόνης 278E9, τη νέα προσθήκη στη σειρά καταναλωτικών οθονών Ε9. Διαθέτοντας τον κομψό σχεδιασμό και την εξαιρετική απόδοση εικόνας για την οποία έγινε γνωστή η σειρά Ε9, η κυρτή οθόνη 27 ιντσών 278E9 διαθέτει λεπτό πλαίσιο, Ultra-Wide Color και ανάλυση Full HD για ακόμη πιο ρεαλιστικά γραφικά και εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης. Επίσης, διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως την τεχνολογία AMD FreeSync για ομαλή και ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία χρήστη.

Περισσότερα χρώματα

Εξοπλισμένη με μια φωτεινή 27 ιντσών Ultra-Wide Color LCD οθόνη, το μοντέλο 278E9 είναι εφοδιασμένο με μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων από τους προκατόχους του, με αποτέλεσμα πιο φυσικά πράσινα, πιο ζωντανά κόκκινα, πιο βαθιά μπλε χρώματα, και συνολικά μια πιο λαμπερή εικόνα. Επιπλέον, η βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080 (16:9) εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ευκρινείς λεπτομέρειες, επιπρόσθετη φωτεινότητα, ισχυρή αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα για φυσικές εικόνες.
Η 278E9 διαθέτει επίσης μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών για μεγαλύτερη άνεση προβολής. Η τεχνολογία Flicker-Free ρυθμίζει την φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία Philips LowBlue Mode χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φως μικρού κύματος για μεγαλύτερη ευεξία. Εκτός από τα παραπάνω, η λειτουργία EasyRead παρέχει εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί, η λειτουργία SmartImage εξασφαλίζει βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας και η λειτουργία SmartContrast προσφέρει βαθιά επίπεδα μαύρου για γραφικά που αναδύονται.

Μεγαλύτερη καθήλωση

Το μοντέλο 278E9 διαθέτει μία κυρτή οθόνη VA που μπορεί να φτάσει έως και την καμπυλότητα 1800R για πιο καθηλωτικές εμπειρίες με λιγότερη παραμόρφωση. Η τεχνολογία Philips VA LED χρησιμοποιεί μια προηγμένη προσέγγιση κατακόρυφης ευθυγράμμισης πολλαπλών τομέων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά υψηλές αναλογίες στατικής αντίθεσης για φωτεινές, ζωντανές εικόνες, ενώ η βελτιστοποιημένη διαχείριση pixels παρέχει μια ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών. Έτσι, η επεξεργασία εικόνας, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, η παρακολούθηση ταινιών και η επεξεργασία γραφικών καθίστανται πιο απολαυστικά από ποτέ. Με την προσθήκη της τεχνολογίας AMD FreeSync, η οθόνη 278E9 προσφέρει απόδοση χωρίς προβλήματα σε σχεδόν οποιοδήποτε ρυθμό καρέ. Για τη μέγιστη καθήλωση, η οθόνη περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ενσωματωμένων ηχείων υψηλής ποιότητας.

Περισσότερο στυλ

Η 278E9 της Philips είναι πιο λεπτή και πιο κομψή από ποτέ. Ο προηγμένος σχεδιασμός διαθέτει μια εξαιρετικά στενή οθόνη τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο για πιο ομαλή, καθαρή εμφάνιση, λιγότερους περισπασμούς και μέγιστο μέγεθος προβολής. Η οθόνη διατίθεται σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με μια κομψή μεταλλική βάση με κλίση -5°/20°, ενώ υποστηρίζει και τη δυνατότητα εντοιχισμού για μεγαλύτερη άνεση.

Περισσότερη συνδεσιμότητα

Εξοπλισμένη για καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα, η οθόνη 278E9 περιλαμβάνει τα απαραίτητα εξαρτήματα για την αποδοχή εισόδου VGA και High-Definition Multimedia Interface (HDMI) για μεταφορά υψηλής ποιότητας ψηφιακού βίντεο και ήχου από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή οποιοδήποτε αριθμό πηγών AV. Εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και συνδεσιμότητα, περιλαμβάνει επίσης μια σύνδεση DisplayPort για γρήγορη απεικόνιση και ρυθμούς ανανέωσης, καθώς επίσης εισόδους Separate Sync και Sync on Green.

About Freegr network

Από το Blogger.