freegr

Nέο παγκόσμιο ρεκόρ DDR5 Overclocking σε 10022MT/s με Z690 AORUS TACHYON!

 


Η GIGABYTE Technology, ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές μητρικών πλακετών, καρτών γραφικών και pc hardware, ανακοινώνει σήμερα ότι η μητρική πλακέτα Z690 AORUS TACHYON με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core™ i9 12900K 12ης γενιάς και απαγωγή θερμότητας με υγρό άζωτο LN2 έθεσε το κορυφαίο παγκόσμιο ρεκόρ overclocking DDR5 -10022, το
οποίο επαληθεύτηκε από το HWBOT. Η μητρική πλακέτα GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON, σχεδιασμένη από παγκοσμίου φήμης overclocker, εξοπλίζεται με πολλές λειτουργίες αποκλειστικά για extreme overclockers, οι οποίες υπόσχονται  υψηλότερα σκορ με ευκολότερη λειτουργία, καθιερώνοντας τον ηγετικό ρόλο της GIGABYTE στο overclocking σε μητρικές πλακέτες Z690.

 Z690 AORUS TACHYON.png

Αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ DDR5 από την GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON έχει επικυρωθεί από το HWBOT - τον παγκοσμίου φήμης ιστότοπο επαλήθευσης ρεκόρ overclocking, το οποίο επικυρώνει ότι ο overclocker HiCookie έχει θέσει το κορυφαίο ρεκόρ στα 5011MHzDDR5-10022χρησιμοποιώντας ένα μόνο DDRAORUS RGB stick μνήμης με core i9 12900K στη μητρική πλακέτα Z690 AORUS TACHYON που σχεδίασε ο ίδιος στον διαγωνισμό overclocking μνήμης DDR5.

 

auorus record.png

 

"Η Z690 AORUS TACHYON αποδεικνύει την ισχυρή δύναμη της GIGABYTE στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης με το παγκόσμιο ρεκόρ υπερχρονισμού DDR5-10022 που πέτυχε χωρίς σημαντική αλλαγή στους χρονισμούς της μνήμης. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε την Z690 AORUS TACHYON για να δημιουργήσουμε καλύτερες επιδόσεις overclocking και ανυπομονούμε να δούμε ότι οι overclockers σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη μητρική πλακέτα για να σπάσουν περισσότερα παγκόσμια ρεκόρ!”

 

H GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON έχει σχεδιαστεί από γνωστούς overclockers αποκλειστικά για overclocking με τη την ευρέως αναγνωρισμένη αντοχή και σταθερότητα της GIGABYTEH Z690 AORUS TACHYON υιοθετεί 15+1+2 μονάδες τροφοδοσίας άμεσων φάσεων, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να κρατήσει έως και 105 amps με το σχεδιασμό Smart Power Stage για την παροχή ολοκληρωμένης διαχείρισης ισχύος. Η περιοχή VRM υλοποιεί μια πλήρη μήτρα πυκνωτών τανταλίου με καλύτερη μεταβατική απόκριση και λιγότερες μηχανικές παρεμβολές, η οποία μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα της τροφοδοσίας και του overclocking. Επιπλέον, η πιο πρόσφατη λύση Reactive Armor χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη μεταλλική ψύκτρα ενός ενιαίου εξαρτήματος για να παρέχει μεγαλύτερο εύρος απαγωγής θερμότητας. Η θωρακισμένη δρομολόγηση μνήμης, τα DIMM μνήμης SMD και η ολοκληρωμένη ρύθμιση BIOS για το overclocking μνήμης DDR5 ενισχύουν επίσης τη σταθερότητα του overclocking. Εν τω μεταξύ, ο ενσωματωμένος σχεδιασμός του overclocking kit στη μητρική παρέχει πλήκτρα συντόμευσης, διακόπτες εναλλαγής και λειτουργίες ανίχνευσης τάσης που χρησιμοποιούν πολλοί overclockers κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων overclocking. Αυτό το kit επιτρέπει στους overclockers να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις πιο εύκολα μέσω αυτών των λειτουργιών συντόμευσης, να ξεπερνούν εύκολα το όριο και να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα υπερχρονισμού.

 

Για το παγκόσμιο ρεκόρ υπερχρονισμού της GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON, ανατρέξτε σε: https://valid.x86.fr/k6vcxq

 

Για το άρθρο επαλήθευσης HWBOT, παρακαλούμε ανατρέξτε στο:

https://hwbot.org/newsflash/5379_hicookie_sets_new_ddr5_memory_frequency_world_record_at_5011mhz/

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Z690 AORUS και τις επιδόσεις overclocking, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE:
https://www.gigabyte.com.gr/motherboards/Z690-AORUS-TACHYON-rev-10/Key-Features

About Freegr network

Από το Blogger.