ειδήσεις

Ξεκίνησε η διάθεση νέων Asus ROG υπολογιστών

Η Westnet ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά των νέων υπολογιστών ROG, laptop και desktop, του brand της Asus για τον τομέα των gaming προϊόντων. Τα νέα μοντέλα επιτυγχάνουν τη δική τους επανάσταση με τον «παιχνιδοκεντρικό» σχεδιασμό τους, επιφυλάσσοντας στους χρήστες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μια τελείως νέα και ξεχωριστή εμπειρία.
Πιο συγκεκριμένα, τα Asus ROG GL552VW και GL752VW διαθέτουν 6ης γενιάς Intel Core τετραπύρηνους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών Nvidia GTX 960M με νέες πιο προσιτές τιμές. Ένα από τα μυστικά πίσω από τα πολυβραβευμένα προϊόντα της Asus βρίσκεται στο γεγονός ότι οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της ROG, μίας κοινότητας με σκοπό την προώθηση τεχνολογίας υπολογιστών ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες του gaming, είναι και οι ίδιοι φανατικοί παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Ως εκ τούτου γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες ενός gamer για να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία που του προσφέρουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Με το VR gaming να είναι προ των πυλών και τα διάφορα VR headsets να αρχίζουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται στην αγορά, η Asus πιστή στο όραμά της για να προσφέρει συστήματα αιχμής με πολύ υψηλές επιδόσεις, ετοίμασε το G11CD και το G20CB τα πλήρη desktop που μπορούν να προσφέρουν στους gamers όλα όσα χρειάζονται ακόμη και σε επίπεδο VR gaming. Στην Ελλάδα, παρά την γενικότερη πτωτική πορεία της αγοράς υπολογιστών, τα gaming προϊόντα ακολουθούν αντίστροφη πορεία σημειώνοντας σταθερή ανάπτυξη στις πωλήσεις τους, πορεία που ακολουθεί και η Asus κατέχοντας μερίδιο 25% στη συγκεκριμένη αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.