freegr

Όλα τα νέα smartphones που έκαναν επανάσταση στο MWC 2022


 Gaming αποδόσεις, κινηματογραφικές ιδιότητες και ταχύτητα στην φόρτιση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία εστιάζει η βιομηχανία των smartphones αυτή την περίοδο. Στόχος είναι να φουντώσει εκ νέου το ενδιαφέρον των χρηστών μετά και την στασιμότητα των πωλήσεων που παρατηρήθηκε στην πανδημία.

Το παραπάνω προκύπτει τουλάχιστον από τα λανσαρίσματα των νέων συσκευών smartphones που πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας Mobile World Congress 2022 που λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκευές που παρουσιάστηκαν δεν είναι τόσες πολλές όσες τα προ πανδημικά χρόνια πολλές εξ αυτών όμως αποτελούν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Οι πολλαπλές επιλογές της TCL

Με ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο smartphones έκανε την εμφάνισή της στη Βαρκελώνη η TCL. Η εταιρεία η οποία το προηγούμενο έτος κατάφερε να μπει στην χρυσή πεντάδα των κατασκευαστών σε 19 αγορές και περιοχές, μεταξύ των οποίων και η δική μας - να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς η TCL βρέθηκε στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών συγκεντρώνοντας μερίδιο 2,5% της ελληνικής αγοράς- σύστησε στο διεθνές κοινό που δίνει το παρών στη Βαρκελώνη πέντε νέα smartphones της σειράς TCL 30.

Ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών και με την δέσμευση να προσφέρει συνδεσιμότητα 5G για όλους τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται value for money προτάσεις, οι οποίες συνδυάζουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που συναντάμε σε υψηλότερης κατηγορίας συσκευές σε καλή τιμή. Να θυμίσουμε ότι τα TCL 30 5G, TCL 30 και TCL 30+, TCL 30SE και TCL 30E σε τιμές που ξεκινούν από 139 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 249 ευρώ.

Δύο νέες προτάσεις από την Realme

Δύο ισχυρές Android συσκευές, λίγο αφότου το φετινό Mobile World Congress άνοιξε τις πύλες του, ανακοίνωσε και η Realme,  η κινεζική εταιρεία η οποία έχει καταφέρει να διευρύνει αισθητά την παρουσία της στην Ευρώπη στα λίγα χρόνια της ύπαρξής της.

Τα νέα μοντέλα της σειράς GT2 - GT2 και GT2 Pro ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους χάρη στις κορυφαίες πλατφόρμες της Qualcomm που ενσωματώνουν, για τα συστήματα ψύξης με θάλαμο ατμών (vapor chamber) και για τις γρήγορες οθόνες τους.

Με το μότο «μια εξαιρετικά ισορροπημένη ναυαρχίδα για όλους» και premium χαρακτηριστικά οι νέες προτάσεις της realme ξεφεύγουν από την μεσαία κατηγορία τιμής και η τιμή τους κυμαίνεται από 449 για το απλό realme GT 2 και φτάνουν τα 849 ευρώ για το realme GT 2 Pro.

Ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά κι ένα νέο smartphone, ονόματι realme GT 3  NEO , το οποίο θα αποτελεί το πιο γρήγορα φορτιζόμενο smartphone παγκοσμίως και σύμφωνα με πληροφορίες του Insider.gr αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος.  Το εν λόγω smartphone θα επιτυγχάνει φόρτιση έως και 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά χάρη στην αρχιτεκτονική φόρτισης έξυπνων συσκευών 100W - 200W - UltraDart Charging Architecture (UDCA), η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για ταχύτητα, ασφάλεια και διάρκεια μπαταρίας.

Η νέα ναυαρχίδα της Honor

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των smartphones παρουσίασε μεταξύ άλλων στο Mobile World Congress 2022 και η Honor, η κινεζική εταιρεία που έχει ξεκινήσει δυναμικά την πορεία της το 2022. Ο λόγος για την σειρά HONOR Magic4 - η οποία περιλαμβάνει το Honor Magic 4 και το Honor Magic 4 Pro, τα οποία θα τοποθετηθούν στα ελληνικά ράφια στα μέσα Μαΐου. Συμμετρική σχεδίαση, πρωτοποριακές δυνατότητες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης, ανώτερη απόδοση και ολοκληρωμένες δυνατότητες προστασίας απορρήτου, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στην νέα ναυαρχίδα της Honor.

Το «κτήνος» της Pocco

Την παγκόσμια κυκλοφορία του POCO M4 Pro 5G, ανακοίνωσε και η POCO, το εξαιρετικά δημοφιλές brand στους νεαρούς λάτρεις της τεχνολογίας. Χαρακτηρίζοντας ως ένα «πλήρως εξοπλισμένο “κτήνος” ψυχαγωγίας» το νέο smartphone της Poco υπόσχεται να προβάλλει τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς διακοπή, χάρη στον επιπέδου ναυαρχίδας, MediaTek Dimensity 810 επεξεργαστή 6nm, και αποτελεί μια έξυπνη και προσιτή επιλογή, ειδικά για τους χρήστες που εστιάζουν στο στυλ της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά ακόμα λανσαρίσματα αναμένονται, όπως τα νέα μοντέλα της Nokia και η ναυαρχίδα της Find X5 Pro της Oppo, εταιρεία που περιμένουμε σύντομα και στην χώρα μας

About Freegr network

Από το Blogger.