τεχνολογία

AiO PCs, οι νέες οθόνες και το XPS 15 2-σε-1

Η Dell ανακοινώνει τη νέα οικογένεια υπολογιστών Inspiron All-in-One, νέες οθόνες της σειράς S και το XPS 15 2-σε-1. Η νέα συλλογή συστημάτων που τρέχουν Windows 10 τονίζει περαιτέρω τη δέσμευση της Dell για τη δημιουργία υπολογιστών που δίνουν προτεραιότητα στην απόδοση, τον έξυπνο σχεδιασμό και την πιο συγκλονιστική εμπειρία προβολής περιεχομένου. Εξοπλισμένοι με τους τελευταίους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core, οι νέοι Inspiron της Dell παρέχουν την απόλυτη δύναμη για λάτρεις της τεχνολογίας, δημιουργούς ή όποιον προσπαθεί να διεκπεραιώσει τις καθημερινές του εργασίες ή να παρακολουθήσει την πιο πρόσφατη ταινία στο Netflix. Σχεδιασμένος παραδοσιακά για το desktop, ο νέος επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core προσφέρει τώρα την ίδια απόδοση σε επιτραπέζιο και σε φορητό υπολογιστή.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους υπολογιστές τους με την προσδοκία μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένου του ήχου ποιότητας στούντιο και της οπτικής ποιότητας, όπως ακριβώς σκοπεύουν οι δημιουργοί. Η τεχνολογία Dell Cinema, που ανακοινώθηκε στην έκθεση CES 2018 και σχεδιάστηκε για συναρπαστική θέαση περιεχομένου σε υπολογιστή, διατίθεται στη νέα σειρά καταναλωτικών PC. Αποτελείται από τρεις λύσεις λογισμικού:
  • CinemaColor: προσφέρει βελτιωμένες λεπτομέρειες, πιο ζωντανές αποχρώσεις, ευκρινέστερη φωτεινότητα και ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για πιο ζωντανές εικόνες.
  • CinemaSound: μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου, που τροφοδοτείται από το Waves MaxxAudio Pro.
  • CinemaStream: υποστηρίζεται από τα συστήματα Killer και SmartByte, σε μια λύση που βασίζεται σε λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Dell και τη Rivet Networks, που βελτιστοποιεί την online ροή (streaming) και το διαδραστικό βίντεο, με αποτέλεσμα λιγότερα buffering, μεγαλύτερο εύρος ζώνης και καλύτερη ανάλυση

About Freegr network

Από το Blogger.