τεχνολογία

Windows 10 Spring Creators Update άμεση

Η Microsoft ετοιμάζεται να διαθέσει την επόμενη εβδομάδα την νέα ενημέρωση των Windows 10 Spring Creators. Όπως γνωρίζουμε από τις προηγούμενες μεγάλες ενημερώσεις της εταιρείας και αυτή η εγκατάσταση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σταδιακά. Με άλλα λόγια, δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν όλοι την ενημερωμένη έκδοση την πρώτη μέρα, αν και θα υπάρχουν και οι χειροκίνητες λήψεις για όσους δεν θέλουν να περιμένουν στην σειρά και έχουν τις γνώσεις για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων και προβλημάτων συμβατότητας. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε άμεσα το Windows 10 Spring Creators Update. 
Η ενημέρωση είναι δυνατή, χάρη στην γρήγορη ανάπτυξη του RTM. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε στον πιο σταθερό ring του προγράμματος Windows Insider και να αφήσετε τον υπολογιστή σας να ενημερωθεί. Windοws 10 Spring Creators Update με το Disk Cleanup στις Ρυθμίσεις Το ring που περιέχει το RTM στο πρόγραμμα των Insiders ονομάζεται Release Preview, ή έκδοση προεπισκόπησης. Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider χρειάζεστε έναν λογαριασμό της Microsoft. Αν έχετε λογαριασμό της εταιρείας και είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή που θέλετε να ενημερώσετε, ακολουθήστε την διαδρομή: Ρυθμίσεις – Ενημέρωση και ασφάλεια – Πρόγραμμα Windows Insider. 
Θα δείτε ένα κουμπί Getting started που ξεκινά τη διαδικασία της εγγραφής του υπολογιστή σας για λήψη νέων builds του Windows 10. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό της Microsoft. Για τους τοπικούς λογαριασμούς, θα χρειαστείτε όνομα και κωδικό πρόσβασης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Αφού συνδεθείτε, θα χρειαστεί να επιλέξετε το ring στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. 
Υπάρχουν τρεις επιλογές: μόνο διορθώσεις, εφαρμογές και προγράμματα οδήγησης (Preview Release), η ενεργή ανάπτυξη των Windows (fast και slow rings) και η επόμενη έκδοση των Windows (Skip Ahead). Click στην πρώτη επιλογή που ονομάζεται και πατήστε Συνέχεια. Θα εμφανιστεί μια οθόνη επιβεβαίωσης και θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας. Αμέσως μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα έλεγχο για ενημερώσεις και θα δείτε το Windows 10 Spring Creators Update. Αν δεν το δείτε περιμένετε λίγες ώρες και δοκιμάστε ξανά.

About Freegr network

Από το Blogger.