τεχνολογία

Η HP λανσάρει τον Sprocket Plus

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς Sprocket στην περιοχή EMEA με το Sprocket Plus, ο οποίος προσφέρει αντίτυπα 30% μεγαλύτερου μεγέθους από τον πρώτο Sprocket. Εκτυπώνοντας φωτογραφίες διαστάσεων 5.8 x 8.6 εκατοστά, ο Sprocket Plus δίνει στους φίλους της φωτογραφίας τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τις εικόνες άμεσα, απευθείας από το smartphone τους. Ο Plus προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να ευχαριστηθείτε, να διακοσμήσετε και να μοιραστείτε εκτυπωμένες φωτογραφίες, ξεχωρίζοντάς τις από τα Instagram feeds που συναντούμε σε όλα τα smartphones. Με στιλάτο design και λευκό χρώμα, o Sprocket Plus αποτελεί το τέλειο δώρο ή αξεσουάρ για να μοιραζόμαστε αναμνήσεις, να διασκεδάσουμε με εικόνες και να έρθουμε με τους φίλους και την οικογένειά μας πιο κοντά. 
Η δωρεάν εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν εύκολα τις αγαπημένες τους φωτογραφίες με μία εύκολη διαδικασία, επιλέγοντας απλώς μία εικόνα και πιέζοντας «εκτύπωση». Οι χρήστες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τις φωτογραφίες τους με κάδρα, emojis, κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη να συνδεθεί με το λογαριασμό μας στα social media και να μετατρέψει κάθε φωτογραφία σε εκτύπωση, ώστε να ξαναζούμε τις στιγμές με μοναδικά, συναρπαστικά κάδρα. Η εφαρμογή του HP Sprocket είναι ο νέος τρόπος να κάνεις τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίζουν – είτε αποθανατίζοντας αστείες στιγμές επιλέγοντας το photobooth mode ή με την προσθήκη αυτοκόλλητων, που τοποθετούνται στο σημείο που επιθυμούμε με το χέρι. 
Οι εκτυπώσεις γίνονται με τη χρήση της τεχνολογίας ZINK Zero Ink, που σημαίνει ότι όσο χρώμα απαιτείται βρίσκεται ήδη στο ίδιο το χαρτί εκτύπωσης της HP. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα τελειώσει το μελάνι. Ο Sprocket Plus εκτυπώνει σε αυτοκόλλητο χαρτί που είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό και δε δημιουργεί κηλίδες. Οι εκτυπώσεις αυτές είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε φωτογραφικά άλμπουμ, να διακοσμήσετε ντουλάπια, υπνοδωμάτια ή θρανία, και να δημιουργήσετε προσωπικά δώρα όλο το χρόνο.

About Freegr network

Από το Blogger.