τεχνολογία

Special edition από την Apple

Ο κολοσσός της silicon Valley παρουσίασε τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε κόκκινο χρώμα. Τα νέα iPhone της Apple είναι μέρος της σειράς RED και τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Apple επιβεβαίωσε ότι το φιλανθρωπικό πρόγραμμα επεκτείνεται με τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Δεν υπάρχει ωστόσο καμία αναφορά για έκδοση RED του τελευταίου και πιο ακριβού μέχρι σήμερα iPhone X.
Τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα με προπαραγγελία από την Τρίτη 10 Απριλίου. Στα ράφια των καταστημάτων θα βρεθούν από την Παρασκευή.
«Αυτή η ειδική έκδοση των RED iPhone διαθέτει εντυπωσιακό συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος και προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές να βοηθήσουν στη μάχη κατά της εξάπλωσης του HIV και του AIDS», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Product Marketing στην Apple Greg Joswiak.
«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το RED με αυτά τα τολμηρά νέα iPhone και ελπίζουμε οι καταναλωτές να το σκεφτούν τόσο ξεχωριστά όσο εμείς».

Τα RED iPhone της Apple

Το PRODUCT RED αποτελεί φιλανθρωπικό brand που δημιουργήθηκε από τον Bono των U2 με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την εξάλειψη του HIV και του AIDS σε 8 χώρες της Αφρικής. Πολλές εταιρείες όπως η Apple, η Nike, η Coca-Cola και η Starbucks βγάζουν στην αγορά PRODUCT RED προϊόντα για να βοηθήσουν στην άντληση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
«Για 11 χρόνια η συνεργασία μας με το RED υποστήριξε προγράμματα για το HIV και το AIDS που προσφέρουν συμβουλευτική, εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή. Ενέργειες που συμβάλλουν στο να εμποδίσουν τη μετάδοση του HIV από τη μητέρα στο αγέννητο παιδί της. Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 160 εκατομμύρια δολάρια μέσω της πώλησης των RED προϊόντων μας. Κάθε αγορά μας φέρνει πιο κοντά σε μια γενιά χωρίς AIDS».
Μπορεί κανείς στο επίσημο online κατάστημα της Apple να βρει μια σειρά από άλλα PRODUCT RED προϊόντα. Από θήκες και λουράκια για τα Apple Watch μέχρι και τα ακουστικά Beats.
Πηγή: Sun

About Freegr network

Από το Blogger.