τεχνολογία

Windows 10 “April Update” έρχεται Ελλάδα σύντομα

Ενώ η Microsoft  ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Windows 10 Redstone 4 για αύριο Δευτέρα, η εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα την εγκατάσταση της νέας έκδοσης σε κάποια πρώτα συστήματα. 
Η νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος εισάγει την έκδοση 1803 των Windows 10, που αποτελεί άμεση υπόδειξη της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Τα δύο πρώτα ψηφία αντιπροσωπεύουν το έτος (18) ενώ τα δύο τελευταία υποδεικνύουν το μήνα, δηλαδή τον Μάρτιο. Με άλλα λόγια, τα Windows 10 Redstone 4 RTM συντάχθηκαν τον Μάρτιο του 2018 και σύμφωνα με το τυπικό χρονοδιάγραμμα της Microsoft η επίσημη κυκλοφορία για το κοινό ξεκινάει ένα μήνα αργότερα. Άρα, η εγκατάσταση των Redstone 4 θα ξεκινήσει αυτό το μήνα για τα συστήματα παραγωγής, παγκοσμίως. 
Είμαστε πλέον στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου με την έκδοση RTM να είναι ήδη διαθέσιμη για όλα τα rings στο πρόγραμμα Windows Insider, οπότε η Microsoft είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επίσημη κυκλοφορία. Σύμφωνα με πηγές, την Τρίτη πιθανολογείται το ξεκίνημα της ενημέρωσης των πρώτων συστημάτων. Αυτό που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Microsoft είναι το όνομα των Redstone 4. H εταιρεία βέβαια έδωσε μια πρώτη γεύση στο πιο πρόσφατο build αποκαλώντας τη νέα έκδοση “April update” στην αρχική σελίδα του Microsoft Edge. Το στοιχείο αυτό ευθυγραμμίζεται με τις προηγούμενες εικασίες που θέλουν το Redstone 4 να κυκλοφορήσει ως “ενημέρωση του Απριλίου 2018”. 

About Freegr network

Από το Blogger.