ειδήσεις

Corsair Dominator Platinum: απλά τα σπάει!

Οι νέες DDR4 μνήμες της Corsair κυκλοφορούν στην ειδική έκδοση Contrast κάνοντας ακόμη καλύτερη την εμφάνισή τους Η σειρά Dominator Platinum ήταν από πάντα η premium οικογένεια μνημών της Corsair που μπορούσε κάποιος να αγοράσει, συνήθως έχοντας επιδόσεις που άγγιζαν την κορυφή. 
Με τα χρόνια η ανάγκη για RGB και faboulous ψύκτρες ήρθε στο προσκήνιο όμως η Corsair δεν θέλησε να κάνει κάτι αντίστοιχο στη σειρά των Dominator Platinum που απλά παρέμειναν στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο κάνοντας μικρές μόνο τροποποιήσεις. Έτσι η Corsair παρουσίασε πριν από λίγες ώρες ένα μικρό refresh στη σειρά μνημών Dominator Platinum, ονόματι Contrast, οι οποίες είναι special edition και με ένα μαγευτικό λευκό χρώμα και gloss καλύμματα στο επάνω μέρος. Κάθε ένα από τα kits είναι αριθμημένο με αύξοντα αριθμό δείχνοντας πως πρόκειται για ειδικό μοντέλο που πιθανόν δε θα κυκλοφορήσει σε πολλά κομμάτια. 
Η Corsair αναφέρει την ύπαρξη Samsung μνημών κάτω από τα heatspreaders καθώς και ένα 10 layer PCB στις δύο εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν. Η διαθεσιμότητά τους έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές περιοχές όπως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη (Γερμανία) και οι προτεινόμενες τιμές τους ξεκινούν από τα 434€ για το kit με τα 2x 16GB DIMM.

About Freegr network

Από το Blogger.