apple

Η Google σε βοηθά να μετατρέψεις το iPhone σε...Google Phone

 Η Google σε βοηθά να μετατρέψεις το iPhone σε...Google Phone

Τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android διακρίνονται από έναν προφανέστατο ανταγωνισμό μεταξύ τους, και η Google γνωρίζει ότι είναι ανέφικτο να προσεγγίσει όλους τους χρήστες προς το μέρος της. Εξ ου και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αναπτύξει εφαρμογές για iOS προκειμένου να κεντρίσει έστω την προσοχή και το ενδιαφέρον των iOS χρηστών.

Ως εκ τούτου, η Google δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για iOS αλλά και τον τρόπο που μπορεί να μετατραπεί μία συσκευή iPhone σε συσκευή Google, χρησιμοποιώντας τα widgets που προσφέρει.

Με το iOS 14, η Apple επέτρεψε στους χρήστες να τοποθετούν widgets στην αρχική τους οθόνη. Επομένως, οι προγραμματιστές της Google επιχειρούν να δημιουργήσουν widgets για τις εφαρμογές iOS που έχουν αναπτυχθεί, προκειμένου να διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών σε αυτές.

Πρόκειται για widgets των Gmail, Google Fit, Google Calendar, Google Search, Google Photos και Google Music. Εάν τοποθετήσετε όλα τα προαναφερόμενα widgets το ένα δίπλα στο άλλο, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο πλήρης από υπηρεσίες της Google μπορεί να γίνει η αρχική σας οθόνη.

About Freegr network

Από το Blogger.