freegr.gr

Νέα διαδραστική οθόνη αφής 24'' LCD με SmoothTouch

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της 24” LCD οθόνης Philips 242B9T με SmoothTouch (23,8” / 60,5 εκ. διαγ.). Αυτή η πλούσια σε χαρακτηριστικά 16:9 οθόνη αφής προσφέρει στους χρήστες τα οπτικά οφέλη της ενισχυμένης ανάλυσης Full HD και είναι εξοπλισμένη με ισχυρές τεχνολογίες, όπως προστασία IP54 από σκόνη και νερό, καθώς και χωρητικότητα προβολής 10 σημείων αφής για ομαλή και διαισθητική απόκριση αφής. Η ανεμπόδιστη συνδεσιμότητα, οι τεχνολογίες προστασίας των ματιών και η ευέλικτη βάση στήριξης καθιστούν αυτή την οθόνη ιδανική επιλογή για επαγγελματίες σε διαφορετικούς τομείς όπως λιανικό εμπόριο (Retail), σημείο πώλησης (POS), σημείο πληροφοριών (POI), ξενοδοχείο, κατάστημα, εστιατόριο και εκπαίδευση. Η οθόνης Philips 242B9T θα είναι διαθέσιμη από τα €299.

Ευελιξία παντού

Η Philips 242B9T Touch διαθέτει μία εντυπωσιακή διαδραστική οθόνη SmoothTouch σχεδιασμένη να παρέχει φυσική, διαισθητική αλληλεπίδραση σε οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης. Η τεχνολογία χωρητικότητας προβολής 10 σημείων αφής επιτρέπει την πληκτρολόγηση με 10 δάχτυλα, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες δε θα αισθανθούν την έλλειψη του πληκτρολογίου, ενώ ένα στυλό αφής προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα όταν απαιτείται μεγαλύτερη ακρίβεια. Από εφαρμογές που βασίζονται στην αφή έως τα επαγγελματικά projects συνεργασίας μέχρι και το ενθουσιώδες διαδραστικό παιχνίδι, αυτή η οθόνη συνδυάζει αβίαστα τη διασκέδαση και τη παραγωγικότητα. Και επειδή οι χρήστες της εποχής μας είναι περισσότερο ευέλικτοι από ποτέ, η Philips 242B9T είναι εξοπλισμένη με αντιθαμβωτική επίστρωση οθόνης, ευέλικτη αρθρωτή βάση SmartStand σχήματος Ζ, και προηγμένη προστασία IP54 από τη σκόνη και το νερό, καθιστώντας την αρκετά ανθεκτική για κάθε χρήση διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι χρήστες απολαμβάνουν πάντα την πιο άνετη θέαση.

Ένα δώρο για τα μάτια

Με τη βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080, η οθόνη Philips 242B9T παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, τα χρώματα και τη φωτεινότητα που αναμένουν οι σημερινοί χρήστες. Για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας κάθε εμπειρίας θέασης, η τεχνολογία SmartContrast προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για να αποδώσει πλούσια σκούρα και φωτεινά ανοιχτά, εγγυώμενη κορυφαίες εικόνες και βίντεο. Και για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν πλήρως να απολαύσουν την 24” οθόνη, η Philips 242B9T είναι εξοπλισμένη με μία σειρά χαρακτηριστικών, όπως τεχνολογία Flicker-Free, λειτουργία LowBlue Mode, λειτουργία EasyRead Mode, κ.α.

Εύκολη να τη χρησιμοποιήσεις και εύκολη να την αγαπήσεις

Κάθε χαρακτηριστικό της Philips 242B9T σχεδιάστηκε για να παρέχει μία σταθερά ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Και όταν πρόκειται για τη συνδεσιμότητα, η οθόνη αυτή προσφέρει μέγιστη άνεση χάρη σε μία ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών που διευκολύνουν περαιτέρω την εργασία των χρηστών και τις δραστηριότητες αναψυχής. Αυτά περιλαμβάνουν HDMI 1.4, DVI-D, VGA, και DisplayPort 1.2, καθώς επίσης και δύο θύρες USB 3.1 γρήγορης φόρτισης που ενισχύουν την παραγωγικότητα.

About Freegr network

Από το Blogger.