browsers

Opera GX:ο πρώτος gaming browser στον κόσμο

Η Opera αποκάλυψε μία νέα μορφή του browser της ο οποίος έχει παραμετροποιηθεί ειδικά για τους gamers. Ο Opera GX λοιπόν θεωρείται “ο πρώτος gaming browser στον κόσμο” και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να παραμετροποιήσουν κάθε κομμάτι του PC τους. Μέσα από ένα panel, θα μπορούν να θέσουν όρια στον browser σε CPU και RAM για να μην τους στερεί πόρους κατά τις gaming συνεδρίες τους. Τα panels δίνουν επίσης live εικόνα για τους πόρους που καταναλώνει ο browser ανά πάσα στιγμή.
Μία νέα οθόνη με tabs θα περιέχει προσφορές σε παιχνίδια και κατηγοριοποίηση από gaming, tech και entertainment ειδήσεις. Παρούσα θα είναι και η μπάρα γρήγορης πρόσβασης ρυθμίσεων και υπηρεσιών που είδαμε και στην κανονική εκδοχή του Opera, μόνο που στο Opera GX θα υπάρχει και ένα νέο panel από το οποίο θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στις Twitch συνδρομές σας, ενώ θα παίρνετε και ειδοποιήσεις όταν οι αγαπημένοι σας streamers είναι live.
Ο μαύρος-κόκκινος default χρωματισμός μπορεί φυσικά να παραμετροποιηθεί στα γούστα σας, ενώ υπάρχουν και πολλά ηχητικά εφέ να διαλέξετε. Ο Opera GX περιέχει επίσης free VPN υπηρεσία, ad-blocker και pop-out panels για chat υπηρεσίες όπως το Messenger και το WhatsApp.
Μπορείτε να κατεβάσετε τον Opera GX κάνοντας click εδώ.

About Freegr network

Από το Blogger.