freegr

9 gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Υπάρχουν κάποια gadgets από αγαπημένες ταινίες, τα οποία ονειρευόμαστε να είχαμε στα αλήθεια. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι; Και αν ναι, συμφωνείτε με τις επιλογές μας ή έχετε να προσθέσετε κι άλλα; Στον απόηχο του επίσημου trailer για το πολύ-αναμενόμενο Rogue One: A Star Wars Story, το οποίο θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο γεμάτο λατρεμένα μπιχλιμπίδια και αξεσουάρ σύμπαν των Star Wars, θυμόμαστε ξανά τα 9 καλύτερα gadgets που έχουμε δει σε ταινίες και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε έστω και για μία φορά στην πραγματικότητα. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

1. Το remote control από το Click



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Μία ταινία με τον Adam Sandler δεν είναι σχεδόν ποτέ μία ταινία η οποία διεκδικεί δάφνες ποιότητας ή μία θέση στο πάνθεον της κινηματογραφικής ιστορίας. Ωστόσο, στο Click του 2006, όπου ο Sandler έχει στο πλευρό του τον μοναδικό Christopher Walken, όλοι ζηλέψαμε τον πρωταγωνιστή και την ικανότητά του να διαχειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις με το μαγικό τηλεκοντρόλ του. Εδώ που τα λέμε είναι αρκετοί εκείνοι που θα θέλαμε να κάνουμε mute, από δημόσια πρόσωπα μέχρι φίλους και συγγενείς. Και ποιος δε θα 'θελε να κάνει ένα fast forward τις ώρες που βρίσκεται στο γραφείο;

2. Το Neuralyzer των Men In Black



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Ένα gadget που διαγράφει στη στιγμή αναμνήσεις από το άτομο που θα δει την λάμψη του. Ανεκτίμητο σε περίπτωση που έχεις κάνει γκάφα ολκής και θες να την ξεχάσει η κοπέλα, το αγόρι ή το αφεντικό σου. Πληροφορίες ότι το neuralyzer χρησιμοποιείται πριν και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

3. Ο transporter του Star Trek



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Εντάξει, έχουμε δει πολλές τηλεμεταφορές σε πληθώρα ταινιών, όμως ποια σχετική συσκευή μπορεί να συγκριθεί με τον transporter του Enterprise; Μόνο αυτόν θα διαλέγαμε για να μας πηγαίνει σε δευτερόλεπτα στον Λευκό Πύργο να πίνουμε καφέ με το καρντάσι που γνωρίσαμε στο στρατό. Beam me up, Scotty. (Fun fact: η συγκεκριμένη ατάκα, αν και ταυτισμένη με το Star Trek, στην πραγματικότητα δεν έχει ειπωθεί ποτέ on screen!)

4. Οι φακοί επαφής από το Ι Spy

Μπορεί η συνύπαρξη των Eddie Murphy και Owen Wilson, το 2002, στη μεγάλη οθόνη να μην είχε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, αλλά παραδέξου το: μετά την παραπάνω σκηνή, φαντάστηκες κι εσύ πώς θα ήταν αν ήσουν στη θέση του Murphy και έβλεπες μέσα από τους φακούς στα μάτια του κολλητού σου ενώ προσπαθεί να ρίξει την κουκλάρα του μπαρ. Εστιάζοντας στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Το αν η "μετάδοση" θα συνεχιζόταν ή όχι, το αφήνουμε σε εσένα, στον φίλο σου και στη σχέση σας.

5. Ο μανδύας εξαφάνισης του Harry Potter



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Αυτό και αν είναι gadget που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Αν και σε αυτήν την περίπτωση, καλύτερα να μην αποκαλύψουμε τις σκέψεις μας ως προς τις πιθανές χρήσεις του invisibility cloak. Και τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε ότι πέφτει σε λάθος χέρια. Μπρρρρ.

6. Το PoV Gun από το The Hitchhiker's Guide to the Galaxy



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Εξαιρετικά χρήσιμο για τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος θα μπορούσε να στρέψει το Point of View Gunστον αμετάπειστο κ. Σόιμπλε και τους υπόλοιπους ''εχθρικούς'' υπουργούς οικονομικών στις συνεδριάσεις του Eurogroup και να έχουμε τα πιο ευνοϊκά για τη χώρα αποτελέσματα, καθώς όλοι θα έβλεπαν το θέμα της ευρωπαϊκής οικονομίας από την ελληνική σκοπιά. Βέβαια, σε αυτό το σενάριο, για την τύχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν σύνολο δεν παίρνουμε κι όρκο.

7. Το Hoverboard από το Back to the Future



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Τα παπούτσια που δένονται μόνα τους έγιναν πραγματικότητα, έστω και χωρίς να κυκλοφορήσουν μαζικά. Καιρός να πάρει σειρά και το hoverboard δεν νομίζετε; Ποιος δε θα 'θελε να αιωρείται λίγα εκατοστά από το έδαφος πάνω σε μια σανίδα; Στην εποχή μας, δε φαντάζει και κανένα τόσο απίθανο ως προς την υλοποίηση gadget, οπότε... περιμένουμε, κύριοι. Για ένα πραγματικόhoverboard

8. Το Jet Pack του The Rocketeer



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Aν και λίγοι θυμούνται την ταινία του 1991, το Jet Pack έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρα games και αρκετές άλλες ταινίες και σειρές, αποτελώντας το δίχως άλλο, ευσεβή πόθο των περισσότερων φαν των gadgets. Επιπλέον, δεν είναι και τόσο μακριά η μέρα που ενδεχομένως να το φορέσουμε στην πλάτη, όπως μαρτυρά το παρακάτω video.

9. Το φωτόσπαθο από τον Πόλεμο των Άστρων



Εννιά gadgets από ταινίες που θα θέλαμε στην πραγματική ζωή

Αν και αναγνωρίζουμε την επικινδυνότητα ενός τέτοιου gadget, το λέμε ξεκάθαρα: δεν μας νοιάζει. Δώστε μαςlightsaber και αφήστε μας ήσυχους. Ιδανικά θα κυκλοφορούσε και σε φιλική για νοικοκυρές, αλλά και τεχνίτες πάσης φύσεως έκδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.