ειδήσεις

Compact VR Ready Desktops από την Lenovo

Η Κινέζικη Lenovo λανσάρει δύο Desktop συστήματα με δυνατότητες Virtual Reality και υψηλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα All in One σύστημα (IdeaCentre AIO Y910) το οποίο περικλείει στην οθόνη ολόκληρο το σύστημα καθώς και ένα compact Cube desktop (IdeaCentre Y710 Cube). Μιας και αναφερόμαστε σε gaming μηχανήματα βλέπουμε να δίνεται έμφαση στην εμφάνιση και των δύο ξεχωρίζοντας έτσι από τα καθημερινά αντίστοιχα συστήματα που κυκλοφορούν με aggressive γραμμές και LEDs.
 Από πλευράς hardware οι υπολογιστές εφοδιάζονται με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ακούει στο όνομα NVIDIA GTX 1080 ή AMD Radeon RX 460 και σε Intel Core i7 επεξεργαστές 6ης γενιάς συνοδευόμενα με μνήμες 32GB τύπου DDR4. Μαζί βρίσκουμε ένα ποιοτικό κύκλωμα ήχου Dolby Audio καθώς και Killer DoubleShot Pro Wi-Fi, SSD 256GB ενώ προαιρετικά το IdeaCentre Y710 Cube δίνεται και με ένα χειριστήριο Xbox One.
Το AIO σύστημα διαθέτει οθόνη 27 ιντσών 144Hz για απόλυτες επιδόσεις σε παιχνίδια και με response time 5ms. Εκτός από τις παραπάνω διαρρυθμίσεις, η Lenovo διαθέτει και αρκετές ακόμη (για το IdeaCentre Y710 Cube) που καλύπτουν περισσότερους χρήστες όπως για παράδειγμα με κάρτες γραφικών GTX 1070, που είναι και το αρχικό μοντέλο της σειράς και πωλείται με προτεινόμενη τιμή $1300, ενώ το IdeaCentre AIO Y910 με την ίδια GPU ξεκινά από τα $1800 με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά τον Οκτώβριο.

About Freegr network

Από το Blogger.