Η HP ανανέωσε την προσιτή σειρά laptops “Stream”

Η χρωματιστή και προσιτή σειρά notebooks της HP “Stream” έχει γνωρίσει σημαντική εμπορική επιτυχία, οπότε ήταν φυσιολογικό που η Αμερικάνικη εταιρεία φρόντισε για την ανανέωση της. Το Stream 14 είναι το νέο μέλος της σειράς και αντικαθιστά το μοντέλο με την οθόνη των 13 ιντσών ενώ προσφέρει αυξημένες επιδόσεις, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη φορητότητα παρά την μεγαλύτερη οθόνη.
Διαθέτει νέο επεξεργαστή Intel Celeron (μοντέλο 2016), ταχύτερη ασύρματη δικτύωση 2x2 WiFi 802.11ac και προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, η οποία αγγίζει τις 10 ώρες και 45 λεπτά. Επίσης είναι ελαφρύτερο του παλαιότερου Stream 13 (περίπου 1,44 κιλά). Φυσικά, ένα τόσο προσιτό laptop δεν θα μπορούσε να... βάλει φωτιά στα benchmarks αλλά με $219, o χρήστης του αποκτάει έναν φορητό υπολογιστή με οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης 1366 x 768 pixels, 4GB RAM και 32GB flash storage. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου με λειτουργικό σύστημα Windows 10. Το μικρότερο Stream 11 των $199 ανανεώθηκε επίσης και θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου, με ταχύτερο επεξεργαστή και WiFi και λεπτότερο σχεδιασμό.
Εντωμεταξύ, η HP ανακοίνωσε και το laptop/ tablet hybrid με την οθόνη 11 ιντσών Stream x360 (HP x360) που έχει παρόμοια “σωθικά” αλλά και τιμή που ξεκινάει από τα $249 (στοιχίζει $50 λιγότερα από τον προκάτοχο του). Μαζί με τα παραπάνω, η HP ανακοίνωσε και το περισσότερο επαγγελματικού χαρακτήρα Stream 11 Pro με 64GB flash storage (προαιρετικά) που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.